Balladen fortsætter: Kræver hårdere straf efter overfald

Odense Bulldogs mener, at Frederikshavn-spiller skal straffes med mere end 17 karantænedage efter overfald

Lucas Bjerre Rasmussen blev slået bevidstløs i en ligekamp mellem Frederikshavn og Odense. Foto: MICHAEL BAGER/Ritzau Scanpix
Lucas Bjerre Rasmussen blev slået bevidstløs i en ligekamp mellem Frederikshavn og Odense. Foto: MICHAEL BAGER/Ritzau Scanpix

17 spilledages karantæne er for mild en straf til Frederikshavn-spilleren Kristian Jensen, der fredag slog Odense-spilleren Lucas Bjerre Rasmussen bevidstløs i en ishockeykamp.

Sådan lyder holdningen hos Odense Bulldogs i en pressemeddelelse.

- Efter vores opfattelse er sanktionen alt for mild og uacceptabel. Der er i andre ligaer givet betydeligt længere karantæner for lignende hændelser. Det vi var vidne til i fredags, har intet med ishockey at gøre, lyder det fra den fynske klub. 

De to 18-årige spillere Kristian Jensen og Lucas Bjerre Rasmussen røg i totterne på hinanden fredag, og da sidstnævnte lå på isen uden hjelm, hamrede Kristian Jensen en knytnæve i hovedet på Odense-spilleren.

Lucas Bjerre Rasmussen blev slået bevidstløs og tilbragte natten på sygehuset, hvor han fik konstateret en kraftig hjernerystelse, men ingen indre blødninger.

- Vi havde håbet, at disciplinærudvalget havde foretaget en strengere vurdering af en hændelse med mange skærpende omstændigheder og tildelt en væsentlig længere straf, skriver Odense Bulldogs. 

Klubben bemærker, at den ikke har mulighed for at anke straffen, da klubben ikke er part i den formelle sag.

- Vi håber dog, at sagen vil blive anket eller taget op af Amatør- og Ordensudvalget, så der kan uddeles en passende straf for den hensynsløse adfærd, som Lucas blev udsat for i fredags, skriver Odense Bulldogs.

Klubben skriver, at Lucas Bjerre Rasmussen efter omstændighederne har det godt, men ikke har lyst til at kommentere hændelsen på nuværende tidspunkt. 

Nordjyllands Politi er gået i gang med at undersøge episoden, bekræftede politiet over for det regionale medie Nordjyske tidligere mandag.

Du kan læse meget mere om sagen her:

Ishockeyspilleren fra Frederikshavn White Hawks, Kristian Jensen, der fredag aften slog 18-årige Lucas Bjerre Rasmussen fra Odense Bulldogs bevidstløs, er i dén grad kommet i modvind. Foto: Danmarks Ishockey Union Ishockey Direktør for ishockeybølle: Han er også hårdt ramt

Kristian Jensen i aktion. Foto: Danmarks Ishockey Union Ishockey Ishockeybølle beklager: Jeg er meget ked af det

Kristian Jensen har fået 17 kampes karantæne. Foto: Dansk Ishockey Uniom Ishockey Dansk spiller politianmeldt: Får hårdeste straf i nyere tid

Kristian Jensen har fået en straf på 17 kampes karantæne. Foto: Danmarks Ishockey Union
Kristian Jensen har fået en straf på 17 kampes karantæne. Foto: Danmarks Ishockey Union
 

Foto: GLENN DUNBAR Sport og Spil Se karaktererne her: Hylder Kevin efter plastik-mareridt

18 kommentarer
Vis kommentarer