Boston Bruins tager første stik i Stanley Cup-finalen

Med en 4-2 sejr hjemme på TD Garden i Boston over St. Louis Blues fik Boston Bruins et godt udgangspunkt

Jordan Binnington kan ikke stoppe Sean Kuralyi at score for Boston i nattens kamp. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP/Ritzau Scanpix
Jordan Binnington kan ikke stoppe Sean Kuralyi at score for Boston i nattens kamp. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP/Ritzau Scanpix

Boston Bruins vinder første kamp i Stanley Cup-finalen i NHL efter et comeback.

Med en 4-2 sejr hjemme på TD Garden i Boston over St. Louis Blues fik ishockeyklubben et fremragende udgangspunktet i finalen, der spilles bedst af syv kampe.

St. Louis Blues kom ellers foran i første periode på mål af den 27-årige canadiske venstrewing Brayden Schenn.

I anden periode lignede det, at Blues skulle tage en uhyre vigtig ubebanesejr, da udeholdet kom foran 2-0 ved russiske Vladimir Tarasenko.

Men så kom Bruins i gang.

Et minut efter 2-0-målet reducerede Connor Clifton til 1-2, og ti minutter efter stod det pludselig lige i TD Garden, da Charlie McAvoy udlignede til 2-2.

Boston Bruins havde næsten dobbelte så mange skud på mål i kampen som St. Louis Blues. I tredje periode gav det pote, da venstrewing Sean Kuraly sendte Bruins i front med 3-2.

Blues kunne ikke svare igen, og derfor kunne Brad Marchand lukke og slukke med sit mål til 4-2 halvanden minut før tid.

De to finalister mødes igen i Boston natten til torsdag dansk tid.

Herefter skal de spille to kampe i St. Louis. Er der ikke fundet en vinder her spilles der i Boston i kamp 5, i St. Louis i kamp 6 og i Boston igen i den sidste kamp 7, da Boston Bruins klarede sig bedre end St. Louis Blues i grundspillet.

Bruins slog undervejs i slutspillet Columbus Blue Jackets ud med danske Oliver Bjorkstrand på holdet.

Lars Eller og Mikkel Bødker er de to spillere fra VM-truppen 2019, der tjener mest. Foto: Joe Klamar/AFP/Ritzau Scanpix Sport og Spil Fra millionregn til deltidsløn: Det tjener de danske VM-stjerner

Hallen, hvor de bedste speedskatere i verden mødtes for et år siden for at kæmpe om olympisk guld, står nu tom. Ikke en gang Sydkoreas egne speedskatere træner der. foto: AFP/Ritzau Scanpix Sport og Spil - Det er sørgeligt at se: OL-byen forladt et år efter OL

Caroline Wozniacki ryster champagneflasken efter sin grand slam i Australien. Men også finansielt har hun kunnet lade propperne springe. Foto: AP Sport og Spil Her er Danmarks bedst betalte sportsstjerner: Caroline rammer 100 millioner!

0 kommentarer
Vis kommentarer