Danmark fik en på kassen af Schweiz

Den danske defensiv blev straffet af effektive Schweiz, der vandt VM-testen 6-3 efter to helt lige første perioder

Det så længe godt ud for det danske ishockeylandshold i den næstsidste test 13 dage inden afrejsen til VM i tjekkiske Ostrava.

Men modstanderen Schweiz er ikke sådan at bide skeer med. VM-sølvvinderne fra VM i Stockholm for to år siden trak fra i tredje periode hvor først Gaetan Haas, så Tristan Scherwey og dernæst Denis Hollenstein straffede Danmark, inden backen Rasmus Nielsen med et præcist slagskud reducerede til slutresultatet 3-6 (1-1, 1-2, 1-3).

I kampens første time var der dog mere lighed over tingene, og især andenkæden med Nichlas Hardt, Morten Madsen og Julian Jakobsen fungerede flot.

Se også: Ødelagt milt koster Bødker VM-deltagelsen

Faktisk var Morten Madsen på pletten allerede efter to minutter med åbningsmålet, der fik en velbesøgt Saxo Bank Arena i Hørsholm til at juble.

Kort efter måtte først Emil Kristensen og så Nicholas B. Jensen en tur i straffeboks. Og den mulighed skal man ikke give et hold som det schweiziske. I hvert fald gjorde de kort proces og udlignede hurtigt ved Romain Loeffel.

Kort inde i anden periode var der igen schweizisk powerplay, og her bankede Lino Martschini pucken ind bag Patrick Galbraith.

Se også: VM-afbud fra dansk backprofil

Men igen var andenkæden på pletten, og Morten Madsen udlignede til 2-2.

Danmark var med endnu, men det gav lidt ridser i lakken, at Galbraith halvvejs i anden periode igen måtte bøje sig igen, da Cody Almond gjorde det til 3-2.

Og så kom det schweiziske stormløb altså i tredje periode.

Danmark og Schweiz spiller endnu en testkamp lørdag, hvor opgøret finder sted i Rødovre Skøjte Arena.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere