Danmark udsat for målmands-kritik: - Det kan jeg ikke forstå

Der skal være en vis rotation på målmandsposten, påpeger landstræner Janne Karlsson, der har mødt kritik af, at Sebastian Dahm overtog målet mod Rusland i stedet for Frederik Andersen

Sebastian Dahm passede målet mod Canada. Foto: Lars Møller/Ritzay Scanpix
Sebastian Dahm passede målet mod Canada. Foto: Lars Møller/Ritzay Scanpix

HERNING (Ekstra Bladet): Umiddelbart inden VM blev de danske chancer for succes en anelse større, da Toronto Maple Leafs røg ud af NHL-slutspillet.

For så kunne målmand Frederik Andersen komme hjem til VM.

Selv om han er klar førstemålmand, så sad han alligevel helt over mod Canada, hvor reserven Sebastian Dahm blev skudt helt i sænk i 7-1-nederlaget.

En beslutning, der blev diskuteret i TV2-studiet efter kampen, hvor blandt andre den tidligere landsholdskaptajn Morten Green undrede sig.

Den undren gør dog ikke indtryk på landstræner Janne Karlsson.

- Det kan jeg ikke forstå.

- Der er intet hold, der spiller med samme målmand i alle syv pulje-kampe. Det har jeg aldrig oplevet i hvert fald, siger Janne Karlsson.

Han slår dog fast, at pausen har været god for Frederik - og at han kommer til at vogte målet i resten af de danske kampe.

- Frederik har stået et hårdt slutspil i Toronto, men kommer ind her og står to kanonkampe. Det var meget fint, at han kan hvile i en kamp.

- Nu har han fået tre hviledage, hvor han har fået målmandstræning. Han kommer til at stå resten af kampene for os, slår han fast.

Se også: Nu kommer NHL-forstærkningerne: Her er landstrænerens plan

Se også: Drastisk beslutning: Fyrer landstræner midt under VM-slutrunden

Se også: Canadas megastjerne: En nem kamp? Slet ikke

Se også: Alt er på plads: Stjerner lander i Danmark onsdag

Frans Nielsen har fået et andet perspektiv på tilværelsen, efter at han i 2016 blev far til Lou, der her får lidt instruktioner i at betjene en telefon. Foto: Jeff Kowalsky Sport og Spil Sønnen ændrede Danmarks VM-stjerne

 

10 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere