Dansk duo går målamok

Peter Regin og Nicklas Jensen fordelte seks scoringer imellem sig, da Jokerit bankede Dinamo Riga med 7-0

Peter Regin stod for det ene af to dansker-hattricks. Arkivfoto: Jens Dresling
Peter Regin stod for det ene af to dansker-hattricks. Arkivfoto: Jens Dresling

De danske landsholdsprofiler Peter Regin og Nicklas Jensen fører sig frem som nøglespillere i den finske ishockeystorklub Jokerit, og mandag sørgede duoen for en dansk festaften i den hårde ishockeyliga KHL.

Sammen stod Regin og Jensen for ikke mindre end seks fuldtræffere, da Jokerit hentede en overlegen 7-0-sejr på udebane over Dinamo Riga i den lettiske hovedstad.

Midtvejs i kampen førte Jokerit med 6-0, og de to danskere havde stået for samtlige scoringer, som blev fordelt pænt med tre til hver.

Først i slutningen af anden periode fik den tidligere NHL-back Sami Lepisto lov at bryde den danske dominans, da han øgede til 7-0, som blev slutresultatet.

Peter Regin har nu lavet 30 point i 42 kampe, mens Nicklas Jensen, der plejer at være blandt Jokerits farligste forwards, netop er vendt tilbage til isen efter fire måneders skadespause.

Han har kun spillet ni kampe i denne sæson, men er allerede noteret for 12 point.

Holdets tredje danske spiller, backen Oliver Lauridsen, er langtidsskadet og kommer ifølge klubben ikke i aktion mere i denne sæson.

Jokerit er eneste finske hold i den multinationale liga KHL, der anses for at være verdens næststærkeste.

Her har Helsinki-klubben foreløbig hentet 59 point i 43 kampe og ligger i tæt kamp med tre russiske storklubber, CSKA Moskva, SKA Sankt Petersborg og Dynamo Moskva, i toppen af den vestlige del af turneringen.

Der har tit været drama i opgørene mellem Rødovre og Rungsted. Her fra en tidligere kamp. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix Ishockey Drama på isen: Dansk ligakamp afbrudt efter uroligheder

Lars Eller og Mikkel Bødker er de to spillere fra VM-truppen 2019, der tjener mest. Foto: Joe Klamar/AFP/Ritzau Scanpix Sport og Spil Fra millionregn til deltidsløn: Det tjener de danske VM-stjerner

0 kommentarer
Vis kommentarer