Dansk NHL-keeper med bedste åbning i 60 år

Frederik Andersen var at finde i målet, da Anaheim vandt NHL-topkampen over Nashville efter straffeslag

Frederik Andersen imponerede på ny for Anaheim Ducks i NHL. (Arkivfoto: AP)
Frederik Andersen imponerede på ny for Anaheim Ducks i NHL. (Arkivfoto: AP)

Anaheim Ducks er stadig sæsonens hold i den nordamerikanske ishockeyliga NHL. Natten til mandag dansk tid tog holdet endnu en sejr, og igen var Frederik Andersen at finde i Anaheims mål.

Det holdt dog hårdt denne gang, inden Nashville var besejret 4-3 efter straffeslagskonkurrence i topkampen i Western Conference. Nashville førte 3-2 frem til to minutter inden tredje periodes udløb, men Anaheim fremtvang overtid og siden afgørende straffeslag.

De danske hockey-drenge tabte 0-8, men blev alligevel hyldet (Foto: AP) Ishockey Canada hylder Danmarks hockey-drenge

Her måtte Frederik Andersen se sig passeret en enkelt gang, men da Anaheim udnyttede to ud af tre forsøg, var hjemmesejren en realitet. Anaheim er nu oppe på 58 point for 41 kampe, hvilket er mere end noget andet NHL-hold i denne sæson.

Også på det personlige plan er der rigeligt at glæde sig over for den danske keeper. der med søndagens triumf står noteret for 42 sejre i sine første 58 kampe i den nordamerikanske hockeyliga. Ifølge nhl.com er det den bedste start for en NHL-keeper i 60 år.

Michael Del Zotto fik et temmelig ubehageligt snit i halsen forårsaget af en modstanders skøjte. (Foto: AP/David Zalubowski) Ishockey NHL-spiller syet med 20 sting i halsen - fuldførte kampen

Andetsteds var der knap så meget dansk succes, da Frans Nielsen fik 14 minutter på isen for New York Islanders, der led nederlag på 2-5, da holdet gæstede Edmonton Oilers.

0 kommentarer
Vis kommentarer