Dansk stjerne glipper rekord

Frederik Andersen og Carolina Hurricanes kunne have tangeret den bedste NHL-start nogensinde, men tabte 2-5

Frederik Andersen og Carolina Hurricanes led natten til søndag dansk tid holdets første nederlag i den nye NHL-sæson ude mod Florida Panthers.

Med en sejr kunne Hurricanes ellers være blevet det tredje hold i NHL's historie til at begynde sæsonen med ti sejre i de første ti kampe.

Men i stedet blev det altså til et nederlag på 2-5 til formstærke Panthers, der omvendt tangerede rekorden for flest point efter 11 kampe med 21.

Det skriver mediet U.S. News.

Frederik Andersen har været storspillende i målet for Carolina Hurricanes i begyndelsen af den nye NHL-sæson, men danskeren havde natten til søndag en svær aften ude mod Florida Panthers. Foto: Jasen Vinlove/Ritzau Scanpix
Frederik Andersen har været storspillende i målet for Carolina Hurricanes i begyndelsen af den nye NHL-sæson, men danskeren havde natten til søndag en svær aften ude mod Florida Panthers. Foto: Jasen Vinlove/Ritzau Scanpix
 

Kun Pittsburgh Penguins i 1994-95-sæsonen og Buffalo Sabres i 2006-2007-sæsonen har formået at gøre det samme.

Danske Frederik Andersen, der er begyndt den nye sæson stærkt, spillede ikke nogen stor kamp i målet for Carolina Hurricanes i nattens opgør.

Han blev skiftet ud efter første periode. På det tidspunkt havde han lukket fire mål ind på 14 forsøg i de første 20 minutter.

Andersen vendte dog tilbage på isen midtvejs i anden periode. Det skyldtes, at hans erstatning Antti Raanta måtte forlade isen med en skade efter en kollision med en Florida Panthers-spiller.

I anden periode lykkedes det Hurricanes at få reduceret til 4-2. Men i tredje og sidste periode lukkede og slukkede hjemmeholdet kampen med en scoring til 5-2 i det sidste minut.

Med sejren topper Florida Panthers fortsat sin hjemlige division. Det samme er tilfældet for Carolina Hurricanes trods nederlaget.

Danskerne Nikolaj Ehlers og Oliver Bjorkstrand var også i aktion i nattens NHL-kampe.

Ehlers scorede kampens sidste mål, da hans klub Winnipeg Jets hjemme besejrede Chicago Blackhawks 5-1.

Det samme gjorde Bjorkstrand, da han og Columbus Blue Jackets vandt 4-2 over Colorado Avalanche efter et flot comeback i sidste periode.

Oliver Bjorkstrand har scoret fem mål i sine første ti kampe af den nye sæson. Nikolaj Ehlers har lavet tre mål i 11 kampe.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri