Dansk stjerne var rasende på sig selv

Mikkel Bødker smadrede en stav, da han missede en stor chance

Mikkel Bødker - med en hel stav - mener, at det danske landshold kan tage gode momenter mod Finland med videre i VM-turneringen. Foto: Joe Klamar/AFP/Ritzau Scanpix
Mikkel Bødker - med en hel stav - mener, at det danske landshold kan tage gode momenter mod Finland med videre i VM-turneringen. Foto: Joe Klamar/AFP/Ritzau Scanpix

KOSICE (Ekstra Bladet): Det danske powerplay har været et emne ved dette VM. For det har ikke siddet så lige i skabet, som det plejer.

Torsdag mod finnerne lynede Morten Madsen dog i overtal, men det kunne være blevet til flere. Eksempelvis fik Mikkel Bødker en fremragende pasning fra Peter Regin, men fik slet ikke træf på pucken.

Og så gik det ud over staven.

- Ja, der røg en stav. Selv om det ikke er stavens skyld ... så er det nogen gange stavens skyld. Det sker i momentet. Man bliver bare så arrig, og så skal det gå ud over et eller andet.

- Det er måske ikke lige det, jeg vil vise de unge derhjemme, men sådan er det nogen gange, sagde Mikkel Bødker efter 3-1-nederlaget.

Han kunne dog se nogle positive ting i nederlaget:

- Det er bare op på hesten igen. Vi får spillet os frem til nogle gode chancer og er lige ved og næsten, så vi må få sat den ind næste gang.

- Jeg skal selv nok være lidt bedre derovre, men jeg får et par skud ind på mål. Men vi laver mål i powerplay, og får sat lidt pres på. Så vi kan tage en positiv oplevelse med videre, lød analysen.

Det får han og holdet mulighed for lørdag, hvor modstanderen er USA.

Se også: Danmark fik finske tæv på isen

Se også: 'Pisseskuffet' VM-profil: - Klar til at tage et skud med munden

Se også: Kæmpede forgæves mod overmagt

Se også: Lagde sig ud med klubbens fans: Nu er han dansk VM-helt

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere