Annonce:
Annonce:

Dansk topklub fanget i orkanens øje: Bliver 'rystet' godt sammen

Den danske ishockeyklub Rødovre Mighty Bulls har ikke haft den bedste dag på kontoret - og den er slet ikke slut endnu

Rødovres Mathias Asperup prøver sammen med resten af holdet at sove og holde varmen i bussen på rasteplads ved Fredericia. Han skulle være på arbejde i morgen tidligt klokken 8 som pædagogmedhjælper i København. (Foto: Privatbillede)
Rødovres Mathias Asperup prøver sammen med resten af holdet at sove og holde varmen i bussen på rasteplads ved Fredericia. Han skulle være på arbejde i morgen tidligt klokken 8 som pædagogmedhjælper i København. (Foto: Privatbillede)
Annonce:
Følg Ishockey

Da spillere og ledere fra Rødovre Mighty Bulls mødtes klokken 6.15 tidligt søndag morgen for at køre til Aalborg, havde ingen af dem regnet med, at det ville strande på en rasteplads i Fredericia 16 timer senere.

Men det er netop det, som er sket for den danske ishockeyklub.

Bussen som transporterer et af Metalligaens tophold holder helt stille uden for Fredericia på grund af den voldsomme orkan Gorm, der har lukket både Lillebælts- og Storebæltsbroen.

Helt stille holder den nok ikke, for vindstødene er stadig heftige og dobbeltdækker-bussen gynger da fra tid til anden, fortæller klubbens direktør til Ekstra Bladet.

Annonce:

- Det rusker godt, lad mig side det sådan. Folk ligger med deres tæpper og prøver at falde i søvn. Turen fra Aalborg til Fredericia var ret livlig, og det eneste positive man kan sige om denne tur, er måske, at vi bliver i den grad 'rystet' godt sammen, siger Brian Møller, som også er med i bussen.

Studiet skælvede: Gorm aflyser dansk tv-program

Meget mere positivt er der ikke at sige om Mighty Bulls søndagstur til det jyske.

Man led et smædeligt nederlag til bundholdet Aalborg Pirates på 5-4, og siden klokken 20 har man siddet fast i bussen uden for Fredericia på grund af de kraftige vindstød.

Og det ser ikke ud til, at bussen får lov til at køre lige foreløbigt.

- Vi holder her med en masser andre lastbiler, busser og biller. Som de ser ud nu, skal vi overnatte her i bussen. Humøret er allerede i bund efter nederlaget, men mange af vores spillere er deltidsprofessionelle, så det er ekstra ærgerligt, da de skal op mandag morgen for at gå i skole og på arbejde. Det har alt i alt ikke været en fed dag for os, siger en slukøret direktør.

Gorm var livsfarlig for fodboldfans

Annonce:

Det unge Rødovre-hold forsøger at smile lidt at det hele, fortæller Brian Møller, men det er en situation, der slet ikke havde forestillet sig, de ville ende i.

- Nej, slet ikke. Hvis vi havde vidst, at dette var en risiko, så havde vi aldrig taget afsted. Normalt vil ishockey-unionen også varsler om det her, og så ville man udsætte kampen. Men det har slet ikke været i vores tanker, siger han.

Rødovre skal efter planen allerede i kamp igen ligaen på tirsdag.

- Mon ikke vi når hjem til den alligevel, slutter direktøren af på med et meget lille smil på i telefonen fra bussen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: