Annonce:
Annonce:

Dansk trylleri i nat

Danske Lars Eller fik natten til tirsdag en assist i Washington Capitals 4-3-sejr over Detroit Red Wings

Foto: Scott Taetsch/Ritzau Scanpix
Foto: Scott Taetsch/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Ishockey

Det var med dansk bidrag, at Detroit Red Wings natten til tirsdag kunne se sig slået i noget af en comeback præstation fra Washington Capitals i den bedste nordamerikanske ishockeyliga, NHL.

Capitals' dansker, Lars Eller, var således involveret i pointet, der sendte kampen ud i forlænget spilletid, efter at Washington D.C.-holdet havde været bagud flere gange i kampen.

De to hold gik på isen klokken 01.00 dansk tid på Capital One Arena i den amerikanske forbundshovedstad, Washington D.C..

Red Wings lå bag Capitals i tabellen for Østkonferencen i NHL - dog med en god håndfuld kampe i hånden til at indhente forspringet.

Og langt hen ad vejen så det da også rigtig godt ud for Red Wings.

Bare syv og et halvt minut inde i første periode bragte canadiske David Perron udeholdet på 1-0. Kort inden pausen gjorde den svenske centerspiller Oskar Sundqvist det til 2-0 efter et powerplay af Red Wings.

Det huede dog ikke hjemmeholdet.

Nic Dowd tog i anden periode sagen i egen hånd og inden for bare 11 sekunders spilletid fik han bragt Washington Capitals på 1-2 og så 2-2.

I tredje periode leverede Red Wings' Lucas Raymond, hvad der kunne ligne et dødsstød til hjemmeholdet, da han gjorde det til 3-2 efter 4 minutter og 49 sekunder.

Men Capitals var endnu ikke færdige, og Erik Gustafsson leverede pointet til 3-3 med assist fra den 33-årige dansker, som sluttede sig til holdet i 2016.

Da tiden løb ud med 3-3 på måltavlen, måtte kampen ud i forlænget spilletid for at finde en vinder.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: