Dansk VM-kaptajn går til bekendelse: Vi var ikke helt ærlige

Efter to flotte danske sejre på stribe må kaptajn Peter Regin indrømme, at han og de øvrige spillere ikke var helt ærlige over for omverdenen ved turneringens start

Peter Regin fejrer sejren over Norge med Nicklas Jensen og Philip Larsen. En sejr, der giver forhåbninger om den kvartfinale, der hele tiden har været målet for de danske spillere. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Peter Regin fejrer sejren over Norge med Nicklas Jensen og Philip Larsen. En sejr, der giver forhåbninger om den kvartfinale, der hele tiden har været målet for de danske spillere. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

HERNING (Ekstra Bladet): Det var måske helt uskyldigt - men dog en løgn. Det, de danske spillere gerne ville overbevise pressen og resten af verden om inden VM.

Målet er ikke kvartfinale, lød budskabet.

Men det var det, viser det sig nu, hvor Ekstra Bladet efter sejren over Tyskland spurgte kaptajn Peter Regin, om målsætningen havde ændret sig til nu at være at komme i en kvartfinale.

- Det var det også inden turneringen. Vi prøvede at tale den lidt ned, det kan vi godt være ærlige omkring nu.

- Målsætningen har hele tiden været at nå kvartfinalen. Men vi kunne risikere at spille en kanon turnering og så alligevel ikke ryge med. Derfor prøvede vi udadtil at tale den ned.

- Men inde i gruppen har det hele tiden været en kvartfinale, erkender Peter Regin.

Og kvartfinalen synes da også godt og vel inden for rækkevidde. Danmark har med otte point to flere end Letland og tre flere end Tyskland.

De to nationer har ganske vist en kamp færre, men de mødes indbyrdes lørdag, og Tyskland har desuden Finland og Canada, mens letterne har Canada og Danmark i sidste kamp.

Altså en kamp om fjerdepladsen, hvor Danmark med en ventet sejr over Sydkorea lørdag godt og vel har matchbold.

Men Peter Regin trækker dog i bremsen i forhold til en sikker sejr over Sydkorea.

- Vi har en svær kamp mod Sydkorea. Jeg ved godt, at de har fået nogle hug i denne turnering, men når vi mødt dem tidligere har de haft en helt vanvittig arbejdsmoral. Så det bliver ikke en let kamp, siger han.

Danmark møder Sydkorea lørdag kl. 16.15. Du kan naturligvis følge kampen live her på sitet

Se også: Norge blev pelset - nu lugter det af dansk kvartfinale!

Se også: Dansk VM-feber: Nu er der godt nyt til hungrende is-fans

Se også: Svenskerne jubler over Danmarks sensation: De kan gå i VM-semifinalen!

Se også: Efter VM-sensation: Slagne finner hylder Danmark

Se også: Danske VM-helte efter vild sejr: Det var så man fik gåsehud

To af VM's absolutte lønkonger, Connor McDavid (med C på brystet) og Leon Draisaitl, optræder til dagligt i Edmonton Oilers. Foto: Jason Franson/AP/Ritzau Scanpix Sport og Spil De er VM's største stjerner: Se deres vilde lønninger

 

5 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere