Danske stjerner i unikt koncept

Nyt dansk ishockey-koncept med de største NHL-stjerner ser dagens lys

Lars Eller med Stanley Cup-trofæet, da han havde det med hjemme i Rødovre sidste år. Foto: Jens Dresling/Polfoto
Lars Eller med Stanley Cup-trofæet, da han havde det med hjemme i Rødovre sidste år. Foto: Jens Dresling/Polfoto

Det var en kæmpe succes, da VM i ishockey blev spillet i Danmark i 2018, og verdensmesterskaberne kommer igen i 2025.

Så længe behøver danske ishockey-fans dog ikke vente på at se de største danske stjerner i aktion på dansk is.

Her til eftermiddag er der offentliggjort et nyt tilbagevendende koncept kaldet Hockey Stars, hvor danske stjerner som Stanley Cup-mesteren Lars Eller og NHL-stjernerne Frederik Andersen og Mikkel Bødker vender hjem for at spille for deres danske klubber.

Første udgave finder stede 9. august i Rødovre, hvor Rødovre Mighty Bulls, Aalborg Pirates og Herning Bue Fox møder hinanden med deres respektive stjernespiller fra NHL.

Overskuddet går ubeskåret til ungdomsarbejdet i dansk ishockey. 

- Selv var jeg kun knap 2 år, da jeg første gang fik skøjterne på. Jeg husker stadig følelsen af at have fundet den rigtige sport for mig, og den oplevelse vil jeg gerne bidrage til at endnu flere børn og unge får med ishockeysporten.

- Det er en fantastisk sport, og i klubberne er der er et stærkt fællesskab, hvor virkelig mange frivillige giver børn og unge store oplevelser. Derfor er jeg meget glad for, at jeg sammen med Mikkel og Frederik nu kan søsætte Hockey Stars, siger Lars Eller.

 

Også formanden for Dansk Ishockey Union er glad.

- Hockey Stars bliver en stor oplevelse. Mange børn og unge har de danske NHL-spillere som idoler og forbilleder, når de løber rundt på isen. I Rødovre får de nu mulighed for at opleve idolerne på tætteste hold. Jeg er sikker på, at Hockey Stars bliver en succes og vil være med til at tiltrække flere børn og unge til ishockeysporten, siger Henrik Bach Nielsen.

Stævnet bliver sendt på TV3 Sport og klubberne i Herning og Aalborg bestemmer i fællessskab, hvor næste års turnering skal spilles.

Se også: Slår alarm: - Det bliver fodboldens NHL

Joe Murphy scorer det afgørende mål for Chicago Blackhawks mod Calgary Flames i 1996 og tiljubles af anfører Chris Chelios. Foto: AP Ishockey - 26. aug. 2018 - kl. 12:26 Var verdens største talent: Nu lever han som hjemløs

Lars Eller og Mikkel Bødker er de to spillere fra VM-truppen 2019, der tjener mest. Foto: Joe Klamar/AFP/Ritzau Scanpix Sport og Spil Fra millionregn til deltidsløn: Det tjener de danske VM-stjerner

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere