Dansker leverer toppræstation: - Det underligste hattrick nogensinde

Ishockeyspilleren Nikolaj Ehlers lavede hattrick i Winnipeg Jets' sejr over San Jose Sharks i NHL

Nikolaj Ehlers (i midten) scorede hattrick for Winnipeg Jets tidligt fredag morgen dansk tid. Foto: AP
Nikolaj Ehlers (i midten) scorede hattrick for Winnipeg Jets tidligt fredag morgen dansk tid. Foto: AP

Den danske ishockeyspiller Nikolaj Ehlers var endnu en gang afgørende for sit hold, Winnipeg Jets, tidligt fredag morgen dansk tid.

22-årige Ehlers scorede til 2-2, 4-3 og slutresultatet 5-3 i Winnipegs sejr ude over San Jose Sharks i NHL.

Nordjyden har været flyvende på det seneste. Forleden scorede han to gange i klubbens sejr over Tampa Bay Lightning, og han kom også på tavlen i sejren over Edmonton Oilers.

Fredag morgen var han første gang på pletten 12 minutter inde i første periode. Ved stillingen 1-2 var han vaks, da San Joses målmand fejlagtigt sendte pucken ud til Ehlers, som skød den i det blanke net.

Holdene gik ind til tredje periode ved stillingen 3-3, men så indtog danskeren igen hovedrollen for øjnene af de 17.000 tilskuere.

Først afsluttede han et godt angreb ved at banke pucken fladt i nettet. Og med et minut tilbage sikrede han sit hattrick, da han med kurs mod et tomt mål blev nedlagt af San Joses Joe Pavelski og tildelt en scoring af dommeren.

Det fik efterfølgende en amerikansk kommentator til at kalde Nikolaj Ehlers hattrick for det underligste nogensinde.

- Nikolaj Ehlers scorer hattrick, selvom det tredje mål aldrig endte med en puck i nettet. Det er det underligste hattrick, I nogensinde vil se i NHL. Han lavede alle tre mål, mens der ikke var en målmand mellem stængerne, lød det ifølge TV2.

Ehlers erkender, at hattricket var et af de mere underlige af slagsen.

- Helt sikkert. På de to første var der nærmest tomt mål, og på det sidste gik pucken ikke engang i mål, siger Nikolaj Ehlers til klubbens Twitter-profil og tilføjer:

- Vi spillede med stor intensitet i alle 60 minutter, og til sidst gav det pote. Det føles godt.

Winnipeg Jets har gang i en god sæson. Holdet ligger på førstepladsen i Western Conference med 48 point. Det er fem point flere end San Jose Sharks, der indtager femtepladsen i samme konference.

 

Se også: Fransk verdensmester involveret i stor svindelsag

Se også: Nu går snakken igen: Var lodtrækning fikset?

Engelsk fodbold - 20. dec. 2018 - kl. 23:38 Tidligere Premier League-stjerne i kæmpe brandert: Rider fra stripklub på hesteryg

Hvor meget vil du give for palæet her? Foto: Mansionglobal Sport og Spil Sportslegende sætter svinedyrt pragtpalæ til salg: Se de vilde billeder

0 kommentarer
Vis kommentarer