Dansker scorer mod landsholdskollega

Mikkel Bødker scorede sit første sæsonmål for Ottawa, som ude tabte 2-5 mod Winnipeg og Nikolaj Ehlers

Mikkel Bøder - i midten - har scoret for første gang i sæsonen. Foto: James Carey Lauder/Ritzau Scanpix
Mikkel Bøder - i midten - har scoret for første gang i sæsonen. Foto: James Carey Lauder/Ritzau Scanpix

Den danske ishockeyspiller Mikkel Bødker kom på scoringstavlen for Ottawa Senators i NHL lørdag aften dansk tid.

Klubben var på besøg hos Winnipeg Jets, og Nikolaj Ehlers og co. endte med at vinde kampen 5-2.

Mikkel Bødker reducerede til 2-3 i slutningen af anden periode med sin første sæsontræffer, men hjemmeholdet øgede kort før periodens slutning til 4-2.

I tredje periode scorede Patrik Laine sit tredje mål i træk, og så var Winnipeg foran 5-2, og flere mål var der ikke i opgøret.

Inden kampen havde Mikkel Bødker endnu ikke scoret i denne sæson i NHL, men den 30-årige dansker var noteret for to assister.

Bødker har haft svært ved at finde istid i løbet af sæsonen. I sidste sæson var han i kamp 71 gange i løbet af sæsonen, mens han blot var noteret for spilletid i ni kampe i denne sæson før lørdagens møde med Winnipeg Jets.

Med sejren ligger Winnipeg Jets nummer syv i den vestlige del af den nordamerikanske ishockeyliga, mens Ottawa Senators er næstsidst i østkonferencen.

Se også: Dansk stjerne var rasende på sig selv

Se også: Danmark taber finale

Mikkel Damgaard er efter det rygtede beløbs størrelse at dømme FC Nordsjællands tredjedyreste spiller. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Vilde tal: Så meget har FCN scoret på spillersalg

Hvis du skal nå at opleve det gamle klassiske San Siro, skal du skynde dig. Milan og Inter vil meget gerne rive stadion ned og bygge et nyt, mindre stadion. Foto: Shutterstock.com Sport og Spil Sådan ser du Eriksen og Kjær i Milano

0 kommentarer
Vis kommentarer