Danskerscoring i nederlag

Detroit Red Wings sætter føring på to mål over styr mod Ottawa Senators og taber på straffeslag

Frans Nielsen (i rødt) scorede for Detroit Red Wings, men holdet tabte for femte gang i træk i NHL. (Arkivfoto). Foto: Rick Osentoski/Ritzau Scanpix
Frans Nielsen (i rødt) scorede for Detroit Red Wings, men holdet tabte for femte gang i træk i NHL. (Arkivfoto). Foto: Rick Osentoski/Ritzau Scanpix

- Uden Bendtner havde det set anderledes ud

Den danske ishockeyveteran Frans Nielsen bragte Detroit Red Wings foran i lørdagens NHL-kamp mod Ottawa Senators, men det canadiske hold endte med at vinde opgøret efter overtid og straffeslag.

Danskeren sendte efter fire minutter af første periode pucken i mål, og i anden periode øgede Red Wings til 2-0.

Men det absolutte bundhold i NHL formåede ikke at forsvare føringen, og efter den ordinære spilletid var stillingen 3-3.

Artjom Anisimov scorede to gange for Ottawa Senators, og han var også ene om at score i straffeslagskonkurrencen til en sejr på 4-3. Nederlaget er det femte i træk for Detroit Red Wings.

Frederik Andersen vogtede målet i alle 60 minutter, da Toronto Maple Leafs vandt 4-2 mod Vancouver Canucks.

Denne sæsons hidtil mest vindende hold, Boston Bruins, vandt 4-0 over New York Islanders. Bruins fører Eastern Conference med 94 point. I den modsatte ende af tabellen ligger Detroit Red Wings med 35 point.

Missede du TKP Fight Night? Se hele boksestævnet her

Det er falsk varebetegnelse, Brøndby!

Troldmanden får 1 plus 1 til at give 3