Ducks skriver med Andersen-konkurrent

Frederik Andersen kan se frem til hård konkurrence i målet hos NHL-klubben Anaheim Ducks, efter at klubben har skrevet en etårig kontrakt med Ilya Bryzgalov

Frederik Andersen får konkurrence i Anaheim Ducks, der netop har skrevet kontrakt med 34-årige Ilya Bryzgalov. (Foto: AP/Lenny Ignelzi)
Frederik Andersen får konkurrence i Anaheim Ducks, der netop har skrevet kontrakt med 34-årige Ilya Bryzgalov. (Foto: AP/Lenny Ignelzi)

Frederik Andersen er på et enkelt år gået fra at være tredje- til førstevalg i NHL-klubben Anaheim Ducks.

Den danske landsholdskeepers overbevisende præstationer har fået klubbens administration til at trade svenske Viktor Fasth og schweiziske Jonas Hiller væk, så Andersens værste konkurrent er rookien John Gibson og den evige NHL-reserve Jason Labarbera.

Men nu er der kommet andre boller på suppen.

Den tidligere Ducks-keeper Ilya Bryzgalov har den seneste uge trænet med hos holdet fra Californien, og nu har den russiske veteran sat sin underskrift på en kontrakt med klubben, der gælder for resten af sæsonen.

Frederik Andersen havde travlt, da Ducks slog Jets. (Foto: AP) Ishockey Træner roser Frederik Andersen efter Anaheim-sejr

Frederik Andersen endte som matchvinder. (Foto: AP) Ishockey Først blev han skudt i sænk - så blev dansk NHL-målmand helt

Bryzgalov, der tit har været elsket i medierne og hadet i klubberne på grund af sin ligefremme måde at sige tingene på, var i anaheim Ducks, da klubben vandt sin eneste Stanley Cup tilbage i 2007, og han har derfor en speciel plads i Ducks-fansenes hjerter.

Foreløbig må de dog kigge langt efter ham i Honda Center i Anaheim, da han for at opbygge en kampform er sendt til klubbens farmerhold, Norfolk Admirals i AHL.

Du kan se klip fra Frederik Andersens seneste kampe herunder:

0 kommentarer
Vis kommentarer