Ehlers scorer for anden kamp i træk i NHL

Nikolaj Ehlers nettede endnu en gang for Winnipeg Jets, som vandt 5-4 over Nashville Predators efter overtid

Foto: AP
Foto: AP

Der var spænding og dramatik for alle pengene, da Winnipeg Jets natten til fredag dansk tid vandt 5-4 over Nashville Predators i den nordamerikanske liga NHL.

Den danske ishockeyspiller Nikolaj Ehlers var med til at sikre sejren, da han scorede til 4-1 seks minutter inde i tredje periode.

Ehlers kom alene igennem efter en smart pasning fra holdkammeraten Andrew Ladd og udplacerede på fornem vis Nashville-keeperen, Pekka Rinne.

Det lignede en klar afgørelse på opgøret, men Nashville kæmpede sig flot tilbage og scorede tre gange i de sidste 11 minutter.

14 sekunder før tid lykkedes det James Neal med sit NHL-mål nummer 200 at udligne til 4-4 for Nashville, og så skulle den underholdende kamp ud i overtid.

I overtiden endte Ehlers og Winnipeg med at hente sejren. 51 sekunder inde i overtiden afgjorde Winnipegs Blake Wheeler med sit 12. sæsonmål opgøret med et velplaceret slagskud.

Ud over 4-1-scoringen forsøgte Ehlers sig også med et par gode skud i anden periode, og han virkede generelt tændt og målsøgende i sit spil.

I den seneste NHL-kamp scorede Ehlers også, men ved den lejlighed tabte Winnipeg. Ehlers er i sin debutsæson samlet noteret for otte mål og otte assister i 44 NHL-kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere