Eller og Montreal taber igen i Californien

Lars Ellers Montreal har svært ved at vinde i San José. Natten til tirsdag var niende kamp i træk uden sejr

Følg Ishockey

Den danske ishockeyspiller Lars Eller og Montreal-holdet har dårlige traditioner, når de spiller i San José i det sydlige Californien.

Natten til tirsdag tabte canadierne 2-6, og det var holdets niende kamp i træk i San José uden sejr.

På dagen, hvor transfervinduet lukkede i verdens bedste ishockeyliga, fik Lars Eller vished dog for, at han fortsætter i Montreal-klubben.

Stort dansk NHL-skifte: Her er Mikkel Bødkers nye klub

Danskeren havde været rygtet på vej væk fra den traditionsrige klub, fordi klubben er godt repræsenteret på hans forwardposition som center.

Men Ellers agent Kevin Epp fortalte i medierne tidligere mandag, at han havde fået klubledelsens ord for, at danskeren skulle fortsætter i klubben.

Lars Eller fik mere end 15 minutter på isen. Han havde to skud på mål, men danskeren var ikke involveret i Montreals to scoringer.

Frederik Andersen fører Anaheim til syvende sejr i træk

Ellers tidligere klubkammerat og barndomsven i Rødovre, Mikkel Bødker måtte til gengæld sige endegyldigt farvel til sine klubkammerater gennem otte år i Arizona.

Bødker var udtaget til udekampen i Pittsburgh, men kort før spillerne skulle mødes på hotellet og køre til kamp, blev Bødker sendt til Colorado i bytte for tre spillere.

Arizonas første kamp uden danskeren blev imidlertid ingen succes. Pittsburgh sendte gæsterne hjem til Phoenix med et nederlag på 0-6.

Mikkel Bødkers nye hold Colorado Avalanche spiller tirsdag ude mod Minnesota, men det er endnu uvist, om danskeren når at være med.

NHL-klub sikrer sig rettigheder til Philip Larsen

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+