For fræk til fjernsyn: Smed hende ud af Arenaen

TV-klip af twerkende ishockey-tilskuer har rundet en million visninger, men kort efter blev hun ført væk fra arenaen

Kampen mellem Boston Bruins og New Jersey Devils fik et ekstra krydderi. Foto: Kathryn Riley/Ritzau Scanpix
Kampen mellem Boston Bruins og New Jersey Devils fik et ekstra krydderi. Foto: Kathryn Riley/Ritzau Scanpix

Boston Bruins har fået en forrygende start på NHL-sæsonen, der giver håb om at generobre Stanley Cup-trofæet, som man har vundet seks gange tidligere senest i 2011.

Kun et nederlag i syv kampe er det blevet til, og i denne uge blev det blandt andet 3-0 hjemme over New Jersey Devils.

De 19.580 tilskuere i den udsolgte TD Garden blev ellers forstyrret undervejs.

En yngre, sorthåret kvinder valgte nemlig at stille sig op på en skammel, og iført høje hæle, stramme bukser og en tynd top begyndte hun at twerke løs.

Her danser tilskueren løs midt under kampen...

De dansende bevægelser, mens kampen var i gang, var der dog ikke den store opbakning til, og billeder fra tilskuerpladserne viser, hvordan hun efter få minutter bliver ført væk af sikkerhedsfolk, der fandt hende for fræk til NHL.

Men så er det slut, og hun bliver ført væk...

Ishockey Fik skøjten i munden: Nu sidder tænderne i læben!

Ishockey Usle udebaneture: 'Alle lå nøgne i bussen'

Fremtidens Champions League ligner mere og mere en lukket fest for de største klubber. Foto: AP Champions League Slår alarm: - Det bliver fodboldens NHL

På sociale medier har tilskuernes tv-klip af kvinden dog allerede rundet en million visninger.

I skrivende stund er Colorado Avalanche eneste ubesejrede hold i NHL, mens Boston Bruins sammen med Buffalo Sabres, Edmonton Oilers og St Louis Blues er de eneste hold med blot et enkelt nederlag.

Kun Montreal Canadiens, Detroit Red Wings og Toronto Maple Leafs har været i Stanley Cup-finalen flere gange end de tyve gange Boston Bruins har været der.

Med hele 14 finale-nederlag er Boston Bruins det hold, der har tabt flest finaler af samtlige i NHL. I seneste sæson tabte man 3-4 i kampe til St. Louis Blues, mens man også var i finalen i 2013, hvor Chicago Blackhawks blev for stærke.

Benny Blood havde ikke lyst til mad, da han så denne ret. Foto: Benny Blood/Twitter Ishockey Verdens klammeste mad? - Kunne ikke spise det

Vonn og Subban på den røde løber. Foto: Danny Moloshok/Ritzau Scanpix Ishockey Fatter ikke Vonn: - Hvorfor vil hun have mig?

Sport og Spil Husker du Danmarks skøjteprinsesse? Her er Mikkeline i dag

63 kommentarer
Vis kommentarer