Forarger med bikini-foto: - Hjernedødt

De skal beskytte mod corona, men nu har en russisk ishockey-værtinde fundet en meget alternativ måde at bruge de medicinske masker på

Yulia Ushakova har delt et billede, hvor hun poster med de eftertragtede mundbind. Istedet for at beskytte sig selv mod corona, bruger hun værnemidlet som bikini. Foto: Privat.
Yulia Ushakova har delt et billede, hvor hun poster med de eftertragtede mundbind. Istedet for at beskytte sig selv mod corona, bruger hun værnemidlet som bikini. Foto: Privat.

Kampen mod det smitsomme coronavirus bliver hæmmet af en alvorlig global mangel på blandt andet mundbind. Det har WHO slået fast for længst.

Selv i vores egen andedam måtte flere tandlægebehandlinger aflyses pga. mangel på mundbind i starten af marts måned. 

Men det har næppe vakt genklang hos den russiske fitnessmodel Yulia Ushakova.

Lørdag delte hun et billede på sin Instagram-profil, hvor hun tonede frem i en yderst bemærkelsesværdig bikini.

Artiklen fortsætter under billedet...

'Jeg har lige bestilt disse med ekspres-levering. Jeg ved ikke, om denne her trend allerede er på Instagram, men jeg kan godt lide ideen. Hvad synes I?', spurgte hun sine mere end halv million følgere om.

'De indbyggede ventiler hjælper på udluftningen, men man skal jo skifte dem ud hver anden time', informerede tv-værtinden om med henvisning til bikinitoppens materiale.

Delingen af billedet genererede selvsagt et ramaskrig på sociale medier.

'Hvis jeg var dig, ville jeg hellere bestille en ny hjerne, for det der er fuldstændig hjernedødt.' skrev en forarget i kommentarsporet.

'Der er globalt mangel på masker. Det her må være den værste joke, jeg nogensinde har set i disse rædselsfulde dage.' skrev en anden.

En tredje havde rosende ord for fitnessmodellens krop, men det opvejede ikke for en kritisk røst.

'Super figur, men virkelig ikke sjovt', lød kommentaren.

Til orientering meddelte Lægemiddelstyrelsen i denne her uge, at der kan øjnes en begyndende mangel på værnemidler såsom masker.

- Der er begyndende mangel på værnemidler her og der, og vi kan ikke afvise, at det bliver værre. Men vi arbejder døgnet rundt for at skaffe værnemidler til danskere, sagde Thomas Senderovitz, der er direktør i Lægemiddelstyrelsen.

Tilsyneladende ikke et problem hos russerne, der således kan bestille mundbind til formål som trekantsbikini.

En af verdens største racerkørere gennem tiden fortæller, at han ikke har vist symptomer på coronavirus og opfordrer samtidig til, at tests ikke skal spildes på ham. Foto: William West/Ritzau Scanpix Formel 1 Hamilton svarer på rygter

Bandy er et boldspil på is. Lørdag blev de svenske mestre i både herre- og dameligaen fundet. Foto: 10070 Jessica Gow/Tt/Ritzau Scanpix Anden sport Alt ligger stille - svenske klubber spiller

Derrius Guice plejer at have mange fans, men måske er antallet blevet reduceret efter hans knapt så smarte Twitter-stunt. Foto:Joe Robbins. NFL Hyggede sig med seks modeller: Nu er han i problemer