Forbedret standardkontrakt på vej til ishockey-spillerne

Ligaforeningen af danske isligaklubber vil inden 24. februar præsentere en ny og forbedret standardkontrakt

(Polfoto)
(Polfoto)

Ligaforeningen af danske isligaklubber har på et møde onsdag besluttet, at kontraktudvalget inden næste møde i foreningen 24. februar kan præsentere en ny og forbedret standardkontrakt til ishockeyspillerne

Sådan lyder det i en pressemeddelelse, efter Ligaforeningen, som repræsenterer de danske isligaklubber, behandlede den verserende sag med DEF (Danske Elitesportsudøveres Forening).

- Målet er, at der hurtigst muligt kan præsenteres en ny og forbedret standardkontrakt, der vil indeholde et for spillerne meget væsentligt område; forsikring, hvilket alle klubber også i dag besluttede, at man vil investere økonomi i.

- Ligaforeningen er overbevist om, at de indkomne ønsker fra spillerne, som allerede er behandlet i Kontraktudvalget, i høj grad kan opfyldes til spillernes tilfredshed og samtidig med respekt for klubbernes økonomi, lyder det i meddelelsen.

DEF har tidligere fremsat en række krav til en ny kontrakt. Kravene skulle angiveligt opfyldes senest onsdag, hvis ikke det skulle få konsekvenser for klubbernes mulighed for at bruge spillerne i kommercielt øjemed.

Men i løbet af tirsdag meddelte den ene klub efter den anden, at spillerne ikke støttede op om DEF's krav.

Inden mødet i Ligaforeningen onsdag havde samtlige ti klubber i Metal Ligaen offentliggjort deres støtte til kontraktudvalget.