Forrygende dansk aften af dansk stjerne

Washington Capitals' Lars Eller scorede og bidrog med assist i 4-2-sejr over Columbus Blue Jackets

Foto: AP
Foto: AP

Ishockeyspilleren Lars Eller indtog en af hovedrollerne, da Washington Capitals natten til lørdag slog Columbus Blue Jackets med 4-2 i NHL.

Den 28-årige dansker scorede for tiende gang i denne sæson og bidrog desuden med en assist for Washington.

Columbus Blue Jackets med Oliver Bjorkstrand på holdet indkasserede dermed det andet nederlag til Washington på få dage. Midt på ugen blev Columbus på egen is slået 2-3 af Washington.

I fortsættelsen natten til lørdag kom gæsterne fra Columbus bagud efter fem minutter, da John Carlson bragte Washington i front med 1-0. Hurtigt lykkedes det Pierre-Luc Dubois at udligne til 1-1 for Columbus.

Med to sekunder tilbage af første periode tog Washington igen føringen. Lars Eller havde placeret sig tæt foran mål og blev noteret for en assist, da Evgeny Kuznetsov sendte pucken ind til 2-1.

For anden gang svarede Columbus hurtigt tilbage med Artemi Panarins udligning til 2-2 efter få sekunder af anden periode.

Assist af Nielsen i nederlag
Washington havde alligevel et overtag, og det udnyttede Jay Beagle og Lars Eller kort efter. Først gjorde Beagle det til 3-2, inden Eller cementerede sejren med scoringen til 4-2 i powerplay.

Danskeren skøjtede fra midten af banen og hamrede elegant pucken ind ved stolpen uden chance for Columbus-keeper Sergej Bobrovsky.

I en anden kamp tabte Detroit Red Wings og Frans Nielsen på udebane med 6-7 til New York Islanders efter et stort comeback fra værterne.

Danskeren leverede en assist, da Detroit i tredje periode bragte sig foran med 4-2, og det blev også 5-2 til gæsterne.

En matchstraf til Tyler Bertuzzi blev dog kostbar for Detroit, der med fem og et halv minut tilbage indkasserede fire scoringer og pludselig var bagud 5-6.

Detroit tvang kampen ud i en forlængelse med målet til 6-6. Alligevel endte det med et nederlag til Frans Nielsen mod sine tidligere holdkammerater, da New York Islanders scorede sejrsmålet til 7-6 tre minutter inde i overtiden.

Se også: Andersen sparket i hovedet under NHL-opgør

Se også: Groteske scener: Feje-dreng fra helvede fik stryg af stjernen

Se også: Skulle styre legendarisk OL-hold - nu er han død

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere