Frans Nielsen leder sit holds comeback

Frans Nielsen fangede en modstanders fejl og satte New York Islanders i gang med et comeback, der gav sejr

Frans Nielsen kickstartede Islanders' comeback. (Foto: AP)
Frans Nielsen kickstartede Islanders' comeback. (Foto: AP)

Den danske ishockeyspiller Frans Nielsen satte New York Islanders i gang, da holdet hjemme i Brooklyn vendte 0-2 til 3-2 og vandt over Florida Panthers natten til tirsdag.

Frans Nielsen fangede en puck helt nede i egen zone og så, at holdkammeraten Kyle Okposo lige var trådt ind på isen, så han sendte den videre til ham og Okposo reducerede til 1-2 med kun godt og vel syv minutter tilbage af kampen.

Se også: Såres Ehlers sidder over i sejr over Bødker

Indtil da havde New York Islanders fået alt for lidt ud af kampen og bagud med 0-2 var cheftræner Jack Capuano så frustreret, at han valgte ikke at gå ind i omklædningsrummet i periodepausen. Spillerne måtte selv tale sig igennem og erkende, at de skulle spille bedre.

Det hjalp.

Mindre end halvandet minut efter reduceringen, udlignede Josh Bailey og så scorede Cal Clutterbuck i tomt net til 3-2 godt og vel et minut før tid.

Frans Nielsen og holdkammeraterne spiller allerede igen tirsdag i Pittsburgh.

Hjemme i Californien fortsatte den danske målmand Frederik Andersen sin gode stime og fik sin sjette sejr i sine seneste syv kampe, da Anaheim vandt 7-1 over New Jersey.

Frederik Andersen reddede 24 af gæsternes 25 skudforsøg og sluttede med en redningsprocent på 96.

Se også: Andersen tilbage i Anaheim-buret med sjældent nederlag

Svenskeren Jakob Silfverberg lavede sin karrieres første hattrick i kampen og blev den største helt for Anaheim, der efter en skidt sæsonstart nu igen ligner et hold, der kan komme langt i turneringen.

Både Jannik Hansen og Nikolaj Ehlers er fortsat skadet, så ingen af dem var med da deres to klubber mødtes i det, der burde have været et danskeropgør.

I Vancouver vandt Winnipeg 5-2 natten til tirsdag.

Nikolaj Ehlers blev skadet, da han i en kamp mod New York Islanders blev ramt af en puck i ansigtet - pucken var et skudforsøg mod mål af Frans Nielsen.

Jannik Hansen døjer med en skade i ribbenene.

Se også: Bødker assisterer i sejr over danskerløse Anaheim

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere