Frans Nielsen og Islanders i problemer på egen is

Florida Panthers udlignede til 2-2 i slutspilsserien mod New York Islanders, der nu skal vinde i Florida

Frans Nielsen kom modsat de to seneste opgør ikke på tavlen, da New York Islanders på egen is tabte til Florida Panthers. (Foto: AP)
Frans Nielsen kom modsat de to seneste opgør ikke på tavlen, da New York Islanders på egen is tabte til Florida Panthers. (Foto: AP)

New York Islanders og Frans Nielsen er kommet i problemer i NHL-slutspillet, hvor danskerklubben møder Florida Panthers.

Natten til torsdag måtte holdet fra New York se sig slået med 2-1 på egen is.

Alex Petrovic sikrede gæsterne fra Florida Panthers sejren med en scoring midtvejs i tredje periode, efter at begge mandskaber havde fået pucken i nettet hen imod slutningen af anden periode.

Modsat det seneste opgør mellem de to klubber kom Frans Nielsen ikke på måltavlen.

Frans Nielsen i direkte duel med Roberto Luongo. (Foto: AP) Ishockey Fantastisk målmand stopper Frans Nielsen og Islanders

Med sejren har holdet fra Florida udlignet til 2-2 i bedst-af-syv-serien, og hjemmebanefordelen er nu tippet over til Panthers.

Det står klart, at Frans Nielsen og holdkammeraterne som minimum skal vinde en af to potentielle kampe i Florida. Det er dog ikke helt utænkeligt, at det kan lade sig gøre, eftersom Islanders åbnede serien mod Panthers med en 5-4-sejr i Florida.

Duellen mellem Islanders og Panthers fortsætter fredag aften, når de to mandskaber står over for hinanden i Florida. Dagen efter mødes de igen i New York.

De to hold kæmper om at blive blandt de otte sidste hold, der fortsætter i udskilningsløbet om at vinde Stanley Cup-trofæet.

TV: Se Frans Nielsen score  i et af seriens tidligere opgør mod Panthers.

Islanders fører nu 2-1 i slutspilsserien mod Florida Panthers. Ishockey Nielsen og Islanders comeback-sejrer i NHL-slutspillet

Frans Nielsen og New York Islanders skød slutspillet i gang med en sejr. (Foto: AP) Ishockey Frans Nielsen åbner NHL-slutspil med scoring og sejr

0 kommentarer
Vis kommentarer