Frans Nielsen på tavlen - Islanders mod slutspillet

Frans Nielsen blev noteret for et enkelt point mod Tampa Bay Lightning, da New York Islanders med en 5-2-sejr spillede sig snublende nær slutspillet

Frans Nielsen jubler, efter Islanders' scoring til 4-1. (Foto: AP/Kathy Kmonicek)
Frans Nielsen jubler, efter Islanders' scoring til 4-1. (Foto: AP/Kathy Kmonicek)

Det ligner mere og mere NHL-slutspil for New York Islanders og Frans Nielsen.

Natten til tirsdag var danskeren på plads med sæsonens assist nr. 31, da han stod bag holdkammeraten John Tavares' scoring til 4-1 i 5-2-sejren over Tampa Bay Lightning.

Dermed er Islanders oppe på 95 point, og selv om det ikke er nok til en direkte plads i slutspillet i den stærke Metropolitan Division, så ligger klubben efterhånden så lunt i svinget om en wildcard-placering, at slutspillet ser ganske sikkert ud.

Nikolaj Ehlers var på pletten med sin assist nr. 20 og 21, da Winnipeg Jets slog Minnesota Wild 5-1. (Foto: AP/John Woods) Ishockey Sprudlende Ehlers hjælper Bødker mod NHL-slutspil

Med fire runder igen er de fem point foran Boston Bruins, der har spillet en kamp mere.

Anderledes ligegyldigt ser det ud for Columbus Blue Jackets med Oliver Bjorkstrand og Jannik Hansens Vancouver Canucks. Begge mandskaber har allerede udspillet deres chance for en plads blandt de 16 sidste, men det afholdt dog ikke de to danskere fra at røre på sig i nattens kampe.

Ishockey Bjorkstrand scorer igen i stor Columbus-sejr

Oliver Bjorkstrand assisterede til 2-1-reduceringen mod New York Rangers, der endte med at vinde 4-2, mens Jannik Hansen blev noteret for sæsonens 21. scoring, da han udlignede til 2-2 mod LA Kings, der blev besejret 3-2.

Med tre-fire spillerunder tilbage i grundspillet er Frederik Andersen (Anaheim Ducks) eneste dansker, der er sikker på slutspillet. Mikkel Bødker (Colorado Avalanche) skal håbe på en del medvind i de sidste runder, mens Lars Eller (Montréal Canadiens) og Nikolaj Ehlers (Winnipeg Jets) ikke kan nå det.

0 kommentarer
Vis kommentarer