Frederikshavn White Hawks siger farvel til cheftræner

Svenskeren Peter Johansson stopper som træner i ishockeyklubben Frederikshavn White Hawks

Frederikshavn White Hawks er blevet enige med Peter Johansson om at stoppe arbejdet som cheftræner. (Foto: Jan Korsgaard)
Frederikshavn White Hawks er blevet enige med Peter Johansson om at stoppe arbejdet som cheftræner. (Foto: Jan Korsgaard)

Ishockeyklubben Frederikshavn White Hawks skal have ny cheftræner.

Ledelsen og den nuværende cheftræner, svenskeren Peter Johansson, er blevet enige om at stoppet samarbejdet efter den netop afsluttede sæson.

I en pressemeddelelse fra klubben står der:

- Peter havde en 1+1 kontrakt, som betød, at begge parter havde en option om forlængelse/opsigelse. Da Peter havde et ønske om at komme tættere på sin familie i Sverige, er vi i fællesskab blevet enige om at stoppe samarbejdet efter denne sæson.

Nicklas Jensen har fået løbbepas til VM. (Foto: Jen Korsgaard) Ishockey Danmark får endnu en NHL-spiller med til VM

Den svenske træner har været i Frederikshavn i halvandet år, hvor det er blevet til bronzemedaljer i begge sæsoner.

- Det har været en spændende og givende tid, og jeg har fået mange gode minder med fra White Hawks. Jeg takker holdet, ledelsen og bestyrelsen for godt samarbejde. Jeg ønsker holdet held og lykke i næste sæson, siger Johansson til klubbens hjemmeside.

Klubledelsen går derfor i gang med at kigge sig om efter en ny cheftræner til holdet.

Jannik Hansen og resten af feltet af NHL-spillere er omdrejningspunktet i den aktuelle sag mellem IOC og NHL. (Foto: AP) Ishockey NHL-stjerner for dyre: Risikerer at misse OL

Janne Karlsson skal i hvert fald være dansk landstræner frem til VM på hjemmebane i 2018. (Foto: Jan Korsgaard) Ishockey Ishockeylandsholdet beholder svensk chef frem til 2018

0 kommentarer
Vis kommentarer