Frosset ud og fritstillet: Nu er han tilbage i barndomsklubben

Efter lang tids tovtrækkeri fik Morten Andreasen i december ophævet sin kontrakt med Odense Bulldogs, og nu har han så skrevet under med Rødovre

Morten Andreasen har fundet en ny klub efter en lang og fortumlet afsked med Odense Bulldogs. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Morten Andreasen har fundet en ny klub efter en lang og fortumlet afsked med Odense Bulldogs. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

2016 tegner til at blive et bedre år, end 2015 var det for ishockeyspilleren Morten Andreasen.

Fredag aften blev han præsenteret som ny spiller i Rødovre Mighty Bulls, mens klubben kæmpede sig til en 2-1-sejr over SønderjyskE.

Dermed tager den tidligere landsholdsspiller hul på et nyt kapitel efter en række vanskelige måneder hos Odense Bulldogs, hvor han ikke kunne bruges, og endte ude i kulden for til sidst i december at blive løst fra sin kontrakt.

Andreasens nye arbejdsgiver er til gengæld varm fortaler for, at det nye samarbejde kommer til at blive en succes. Rødovre-direktør Brian Møller ser således solide fremtidsperspektiver i den rutinerede spiller.

- Morten er en dygtig to-vejs center og kan bidrage med noget erfaring, som vi forventer, kan gavne truppen. Herudover får vi styrket konkurrencen om pladserne yderligere og rustet os bedre mod skader her op til slutspillet, siger Møller.

- Morten kender stort set alle spillere på holdet fra sin tid inden han tog til Odense, så vi forventer, at han hurtigt og nemt falder godt ind i truppen, fortæller direktøren.

Se også: Iskolde forhold i Metal Ligaen - overenskomstforhandlinger afblæst

Og mon ikke hovedpersonen selv er opsat på at få karrieren på ret kurs igen hurtigst muligt, efter at han i slutningen af sidste sæson blev ramt af en sportslig nedtur

Her fik den daværende Odense-kaptajn, der havde været i klubben siden 2011, pludselig at vide, at han ikke længere kunne bruges på førsteholdet.

- Det var meget firkantet. Det var ud af vagten. Jeg var totalt uforberedt, og allerede der føler jeg mig dårligt behandlet, fortalte Andreasen til Ekstra Bladet i oktober.

Siden da fandt parterne dog hinanden på forhandlingsbordet, hvor Andreasen blev løst fra sin kontrakt, så han frit kunne forhandle med andre klubber.

Det har Rødovre nu draget nytte af, og dermed vender Andreasen hjem til klubben, hvor han voksede op og fik sit gennembrud, inden turen i 2011 gik til Odense Bulldogs.

De to mandskaber ligger aktuelt side om side i den hjemlige liga, hvor de qua en fjerde- og femteplads begge har kurs mod en plads i slutspillet.

Se også: Odense-kaptajn fik tidlig julegave - nu er han fri

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere