Groteske scener: Feje-dreng fra helvede fik stryg af stjernen

Malmö-backen Jens Olsson fik matchstraf, efter han lod sig provokere af en 14-15-årig hjælper

Jens Olsson nåede at få et godt greb på den unge mand, før en holdkammerat lagde sig imellem. Foto: Ulf Palm / TT /RITZAU SCANPIX
Jens Olsson nåede at få et godt greb på den unge mand, før en holdkammerat lagde sig imellem. Foto: Ulf Palm / TT /RITZAU SCANPIX

Slagsmål er ishockey-spillere sjældent for fine til at involvere sig, men de plejer at holde sig til at gå i infight med hinanden.

Søndag under en match i den bedste svenske ishockeyrække mellem Mora og Malmö Redhawks udspillede der groteske scener, da backen Jens Olsson lagde sig ud med en 14-15-årig fejedreng. Han nåede at få et godt tag i kraven, før en holdkammerat lagde sig imellem.

Tumulten blev takseret til en matchstraf til Malmö-spilleren.

Under en pause i spillet var en række unge drenge i gang med at skrabe isen. Problemet opstod, da Jens Olsson stående foran Malmös boks ikke flyttede sig, og fejedrengen skubbede til backens skøjter. Tre gange. Indtil Olsson mistede balancen.

Den stod Malmö-spilleren ikke til ...

- Jeg tog fat i hans arme og spurgte til hans opførsel. Det er måske ikke klogt, men selv om det var en dreng, var hans handlinger bemærkelsesværdige.

- Det brændte i hovedet på mig, og jeg var sur over den måde, han gjorde det; han gjorde det samme i første periode. Kunne jeg gøre det om, ville det være bedst, men nu skete det, og jeg vil ikke gøre det næste gang, siger Jens Olsson til C More ifølge Aftonbladet.

Dommerne blev taget på sengen af situationen, men valgte at ty til en paragraf i reglerne, som gælder, hvis en spiller forbryder sig mod tilskuere eller hjælpere, forklarer dommeransvarlig Ulf Rönnmark til Aftonbladet,

- Man behøver ikke være Einstein for at se, at det er knægten, som skaber situationen ved at køre ind i skøjterne på Jens Olsson. Når det er sagt, er det forkert af Jens at gå løs på ham. Tænk at der kan opstå sådanne helt nye situationer efter 30 år i branchen, siger han.

Mora vandt kampen 2-1.

Legede milliardær og købte et hold: Sådan snød han en af verdens største ligaer

Dansk stjerne i mål-jubilæum mod lokalrivalerne

Billetsucces til VM i Danmark forventes endnu større

Drama i nat: Skudt i hovedet med 124 kilometer i timen