Herlev giver storklubben Herning nye klø på isen

Ambitiøse Herning Blue Fox tabte for tredje gang i træk, da holdet fredag aften var på besøg i Herlev

Herlev vandt klart over Herning i Isligaen. Foto: Niels Meilvang/Ritzau Scanpix
Herlev vandt klart over Herning i Isligaen. Foto: Niels Meilvang/Ritzau Scanpix
Følg Ishockey

Der er længe, til ishockeyens DM-medaljer skal fordeles, og det er de formentlig glade for i Herning Blue Fox.

Den 16-foldige mesterklub har nemlig langt fra fået den håbede sæsonstart under den nye træner Ben Cooper, der er blevet hentet fra Nordamerika til den jyske hede.

Fredag aften tabte Herning for tredje gang på stribe, da holdet måtte rejse hjem fra besøget hos Herlev Eagles med et noget overraskende nederlag på 2-5.

Midtjyderne åbnede ellers scoringen allerede efter 54 sekunder, da Cameron Brace sendte pucken i nettet. Men lynmålet så snarere ud til at anspore hjemmeholdet.

Inden der var spillet et kvarter, havde Herlev scoret tre gange på Simon Nielsen, og så var det op ad bakke for gæsterne.

Landsholdsspilleren Morten Poulsen skabte nyt håb kort inde i anden periode, men farlige Brett Thompson genoprettede Herlevs tomålsføring.

Herning er gået ind til denne sæson med en ambition om at revanchere den skuffende sidste sæson, hvor holdet blot blev nummer seks i grundspillet og efterfølgende dumpede ud af kvartfinalerne.

Men da Herlevs Johan Skinnars 20 sekunder før tid øgede til 5-2, stod det klart, at midtjyderne igen måtte rejse hjem uden point.

Dermed er Herning efter fem kampe fortsat noteret for fem point. Fredagens overmænd fra Herlev har samme pointantal, men har spillet en kamp færre.

Endnu værre står det dog til hos Rungsteds regerende mestre. Nordsjællænderne tabte 2-5 på udebane til Aalborg Pirates og må fortsat agere bundprop i Metal Ligaen.

Sølle et point har Erik Hjalmarssons mænd hentet i de første fire spillerunder.

Til gengæld er Aalborg Pirates pletfri med fire sejre i lige så mange kampe. Den nytilkomne forward Felix Scheel blev kampens markante figur med tre scoringer for nordjyderne.

Klub chokerer: Fidusbamsen er en AK-47

Stjernen tjener millioner på undertøj

Ishockeyligaen åbner med Herning-triumf i sidste øjeblik

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+