Herning Blue Fox forstærker forsvaret med svensker

Hernings hold i Metal Ligaen bliver forstærket med den 30-årige svensker Elias Granath

Herning Blue Fox forstærker sig med den svenske forsvarsspiller Elias Granath, der kommer til Herning fra den bedste tyske række.

Herning vandt fredag 5-2 over Herlev Eagles og har vundet de seneste tre opgør i Metal Ligaen, men alligevel har man fundet behov for at få mere kvalitet ind i truppen.

- Det er klart, at med muligheden for at gøre en rigtig god figur i Continental Cup-finalen i Frankrig, så forstærker vi os lidt tidligere end normalt, siger klubbens direktør Torben Skovsgaard i en pressemeddelelse.

Elias Granath er en stor og fysisk back på 190 centimeter og med 95 kilo i bagagen, og han er hentet med hjælp fra klubbens sponsorer.

Granath har blandt andet tidligere spillet i Leksand blandt andre sammen med Hernings kaptajn Daniel Nielsen, og det er helt efter planen, at Herning styrker forsvaret.

- På trods af den stigende formkurve, så vil vi gerne forstærke defensiven yderligere ud fra devisen om at stå tæt i forsvaret og at gøre det endnu mere svært for alle de dygtige offensive hold i ligaen, siger Torben Skovsgaard.

Herning håber, at papirarbejdet er i orden, så svenskeren kan debutere tirsdag mod Rungsted.

Herning ligger på sjettepladsen i Metal Ligaen med 36 point for 23 kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer