Hockeyfan vinder 650.000 på utroligt langskud

Heldig fan vinder 100.000 dollar i første udgave af langskudskonkurrence. Se skuddet herunder

Se det imponerende langskud her. (Video: Kamera One)

Når en matchvindende scoring, der falder med 0:00.1 sekund tilbage af den forlængede spilletid ikke er højdepunktet i en ishockeykamp, så må det være fordi noget andet helt utroligt er sket under kampen.

Det var tilfældet under torsdagens møde mellem Orlando Solar Bears og Florida Everblades i den nordamerikanske ECHL-liga, hvor en fans usandsynlige langskud i pausekonkurrencen løb med al opmærksomheden, beretter sportsmediet TSN.

Hjemmeholdet havde for første gang nogensinde valgt at afholde en langskudskonkurrence i pausen, og havde nok ikke forventet at konkurrencen fik det udfald, som den gjorde.

En tilfældigt udvalgt fan fik i pausen muligheden for at vinde 100.000 dollar, svarende til cirka 650.000 kroner, hvis han fra 35 meters afstand kunne sende den cirka 7,5 centimeter brede puk gennem en ti centimeter bred åbning i målet, så chancerne for succes var med andre ord ikke særligt store.

Den heldige fan der fik chancen, viste sig dog at være ishockeylangskuddenes svar på Tiger Woods, og et forsøg var alt han skulle bruge på at vinde konkurrencen og den store pengepræmie.

Se det vilde langskud over artiklen.

Her er det Randers FC-fan Michael Hansen der vinder 100.000 kroner i en halvlegs-udfordring.
Michael Hansen på vej mod sit gyldne spark. (Privatfoto) Sport Vanvittigt spark: Randers-fan vandt 100.000 kr. i pausen

Og her en vinder en synshæmmet dreng 10.000 kroner under pausen i en australsk fodboldkamp.

Intl. fodbold Pletskud: Her vinder synshæmmet dreng 10.000 kr.

Man skulle tro professionelle fodboldspillere havde lettere ved at ramme målet end tilfældige fans, men det er ikke tilfældet for Manchester United-stjernerne. Se hvordan de skyder ved siden af igen og igen her.

Premier League United-stjerner ydmyget: Kan ikke ramme hullet  

7 kommentarer
Vis kommentarer