I sammenstød med legenden: Dansk profil misser læssevis af kampe

Winnipeg Jets-spilleren Nikolaj Ehlers er ude indtil midten af februar med en skade i den øvre del af kroppen

Nikolaj Ehlers på isen mellem jul og nytår. Foto: James Carey Lauder/USA Today/Ritzau Scanpix
Nikolaj Ehlers på isen mellem jul og nytår. Foto: James Carey Lauder/USA Today/Ritzau Scanpix

Nikolaj Ehlers er ramt af en skade, som vil holde ham ude indtil midten af februar for NHL-holdet Winnipeg Jets.

Det er en skade i den øvre del af kroppen, meddeler Paul Maurice, ishockeyholdets cheftræner, ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Ehlers, som fylder 23 år 14. februar, udgik i fredagens 0-4-nederlag til Pittsburgh Penguins efter et sammenstød med NHL-stjernen Sidney Crosby.

Kollisionen med Pittsburgh-spilleren skete allerede i en af Ehlers' første aktioner på banen. Det så ud til, at Ehlers slog sin venstre skulder.

Danskeren vendte dog tilbage på banen, men udgik med det samme og kom ikke tilbage i aktion.

Ehlers er i gang med sin fjerde NHL-sæson, og han står i denne sæson noteret for 15 mål og 12 assister i 40 kampe.

I de seneste to sæsoner i NHL har Ehlers spillet samtlige 164 kampe, og han har i de to sæsoner lavet 124 point, heraf 54 mål.

Ved lørdagens Winnipeg Jets-træning kom Jack Roslovic ind som højre wing, mens Patrik Laine byttede plads og spillede Ehlers' normale plads som venstre wing.

- Jeg føler, at jeg kan skabe mere plads til mig selv i den side, siger Laine, der er højrehåndet og topscorer med 24 mål i denne sæson.

- Fra højre side har jeg kun mulighed for at skyde eller trække pucken med mig. Jeg har flere muligheder i venstre side. Men det vil tage tid at vænne sig til. Jeg har ikke spillet pladsen i to og et halvt år, siger finnen.

Winnipeg Jets er ud over Ehlers også uden defensivspilleren Dustin Byfuglien, der tidligst er tilbage i slutningen af januar.

Jets spiller igen søndag. Så spiller de onsdag, fredag og lørdag i den kommende uge. Ugen efter byder på kampe mandag, onsdag, fredag og søndag, inden de holder en uges fri. Derpå tager de fat igen og spiller kampe 29. og 30. januar, 1., 3., 6., 8., 9. og 10. februar...

Det kom næppe som den store overraskelse, at Putin endte med at blive topscorer i sit holds sejr. Foto: AP Ishockey 'Suveræne' Putin: Femdobbelt målscorer i legendernes opgør

Danmark fik klø ved U20-VM i ishockey. Foto: AP Ishockey Gigantisk øretæve til danske talenter

Disse sportsfolk var med til at sikre Danmark anerkendelse i international idræt i det forgangne år. Sport Årets 100 største: Da Pernille Blume lavede skandale

Team Danmarks direktør Michael Andersen røg i en lang livskrise, da han fik at vide, at han ikke skulle fortsætte som direktør (Foto: Jens Dige, Polfoto) OL Her er vraget Team Danmark-direktør i dag

0 kommentarer
Vis kommentarer