Ishockey: Gentofte bliver taberdømt i fire kampe

For mange udenlandske spillere på kontrakt betyder, at Gentofte Stars bliver taberdømt i fire ligakampe

Gentofte Stars Artem Iossafov, her under Rungsteds William Boysen, er en af de udlændinge, der ulovligt har været på kontrakt i perioden. (Foto: Jan Korsgaard)
Gentofte Stars Artem Iossafov, her under Rungsteds William Boysen, er en af de udlændinge, der ulovligt har været på kontrakt i perioden. (Foto: Jan Korsgaard)

Ishockeyholdet Gentofte Stars har haft ni udenlandske spillere på kontrakt i en periode i denne sæson, og det er en enkelt mere end de tilladte otte.

Det betyder, at holdet taberdømmes i de fire kampe i Metal Ligaen, der er spillet mellem 9. og 29. december 2015. Det meddeler Danmarks Ishockey Union (DIU) på sin hjemmeside.

Resultaterne af alle kampene vil blive ændret til 0-5, men på pointkontoen mærker Gentofte ikke det store til ændringen, da alle fire kampe i forvejen var endt i nederlag.

Se også: Hundredvis af hjernerystelser i ishockey: 'Det er bare en del af sporten'

Derfor bliver Gentofte stående på 35 point i tabellen.

Til gengæld bliver holdets målscore en del dårligere efter kendelsen. I stedet for en målscore på 6-13 fra kampene, hedder den nu 0-20.

29. december vandt Gentofte 5-2 ude mod Herlev Eagles, men det resultat bliver ikke ændret. Det samme er tilfældet for det samme opgør i Gentofte dagen efter, hvor Gentofte vandt med 2-1.

Herlev har forsøgt at klage over, at Gentofte også skulle have haft en ulovligt sammensat trup til de kampe, men den klage har DIU afvist.

Se også: 'Machokultur ødelægger ishockeyspillernes helbred'

Se også: Gentoftes horrible stime på isen fortsætter

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere