Annonce:
Annonce:

Ishockeylandsholdet må aflyse testkampe

Det danske ishockeylandshold dropper den planlagte samling i november. To testkampe er også aflyst

Landstræner Heinz Ehlers får ikke mulighed for at samle sine spillere i november. Foto: David W Cerny/Reuters
Landstræner Heinz Ehlers får ikke mulighed for at samle sine spillere i november. Foto: David W Cerny/Reuters
Annonce:
Følg Ishockey

Heinz Ehlers har siden sommer været ansat som dansk ishockeylandstræner på fuld tid, men landsholdschefen har endnu ikke haft mulighed for at se sit hold i kamp.

Og den 54-årige træner kommer til at væbne sig med tålmodighed et stykke tid endnu. Coronapandemien forpurrer nemlig den landsholdssamling, der var planlagt i november.

Her skulle Ehlers' udvalgte have spillet to testkampe mod henholdsvis et hold af danske talenter under 25 år og et All Star-hold bygget op omkring de bedste udlændinge i den danske liga.

Men ingen af de kampe bliver til noget. Danmarks Ishockey Union (DIU) og klubberne i Metal Ligaen har besluttet at aflyse samlingen.

- Vi vil gerne beskytte vores spillere i Metal Ligaen så godt som overhovedet muligt og finder det svært at retfærdiggøre nødvendigheden i kampen i den situation, landet befinder sig i.

Annonce:

Syv Herlev-spillere smittet
- Derfor ser vi ingen anden udvej end at aflyse samlingerne for både landsholdet og U25-landsholdet i novemberbreaket, siger ligachef og general manager for landsholdene Kim Pedersen til Metal Ligaens hjemmeside.

Selv om Metal Ligaen gik i gang som planlagt i september, er turneringen ikke gået udenom coronaproblemer.

Fredag kunne Herlev Eagles melde om syv coronasmittede spillere i førsteholdstruppen. Klubben har foreløbig måttet aflyse to ligakampe af den årsag.

- Lige nu kæmper ishockeyen og resten af den professionelle sport herhjemme en hård kamp for overlevelse, og vi er i konstant modvind.

- Derfor er vi tvunget til at tage så mange forbehold og så meget ansvar som nødvendigt for at kunne gennemføre Metal Ligaen, siger ligaforeningens formand, Klaus Rasmussen.

Nedtur trods dansk drømmesæt

Undersøgelse: Ingen tegn på udlevering af doping til svømmere

Dansk hyldest: - Bedste nogensinde

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: