Ishockeylandstræner har tre åbne pladser i sin VM-trup

Jan Karlsson har kun registreret 22 spillere til VM og har fortsat mulighed for at hente forstærkning ind

Landstræner Jan Karlsson kan registrere tre spillere mere til den danske VM-trup. (Foto: Jan Korsgaard)
Landstræner Jan Karlsson kan registrere tre spillere mere til den danske VM-trup. (Foto: Jan Korsgaard)

Det danske ishockeylandshold har 25 spillere med til VM i Moskva, men lige nu er tre af dem kun på standby og ikke officielt en del af truppen.

Landstræner Jan Karlsson har foreløbig valgt at registrere 22 spillere, og da hvert hold maksimalt må registrere 25 mand, er der altså fortsat tre åbne pladser i spil.

Det er ikke overraskende de tre potentielle VM-debutanter Mathias From, Mikkel Aagaard og George Sørensen, der indtil videre må finde sig i at være med i den russiske hovedstad på en læreplads.

Landstræner Jan Karlsson fortalte torsdag, at de unge talenter til dels er udtaget med henblik på fremtiden, og svenskeren var ikke meget for at love spilletid til nogen af dem.

- Nu får vi se, sagde han ved den lejlighed.

Nicklas Jensen ses her i aktion under A-VM i 2014. (Foto: Jan Korsgaard) Ishockey VM-skarpskytte er startet forfra og øjner NHL-comeback

Når landsholdsledelsen har valgt at holde pladser åbne i stedet for at registrere en fuld 25-mandstrup, handler det om, at man fortsat vil have muligheden for at tilkalde nye folk til Rusland, hvis behovet skulle opstå.

Landsholdets general manager, Kim Pedersen, følger særligt med i Frans Nielsen og New York Islanders' bestræbelser for at komme videre i NHL-slutspillet.

Islanders er bagud med 1-2 i kampe mod Tampa Bay Lightning og kan med to nederlag yderligere være færdig i slutspillet natten til mandag.

Selv om det er mere end tvivlsomt, om Frans Nielsen vender næsen mod Rusland efter en eventuel NHL-exit, holder landsholdsledelsen alligevel en plads åben for alle eventualiteters skyld.

Danmark åbner VM lørdag eftermiddag med et opgør mod Norge.

Den bare 18-årige Mathias From, som spiller i svenske Rögle, er blevet udtaget til A-VM. (Foto: All Over Press) Ishockey Talentfuld VM-trup giver landstræneren tro på fremtiden

0 kommentarer
Vis kommentarer