Landsholdet håber stadig på dansk NHL-profil

Landsholdets ledelse har taget kontakt til Frans Nielsen i håb om at få ham til VM i Moskva

Frans Nielsen er stadig en mulighed for det danske ishockey-landshold. (Foto: AP)
Frans Nielsen er stadig en mulighed for det danske ishockey-landshold. (Foto: AP)

Det er fortsat et åbent spørgsmål, om ishockeylandsholdet får forstærkning fra Danmarks måske bedste spiller ved VM i Rusland.

Efter New York Islanders' exit fra NHL-slutspillet har Frans Nielsen ikke flere klubforpligtelser i denne sæson, og dermed kunne han i princippet støde til den danske lejr i Moskva.

Landsholdets general manager, Kim Pedersen, har da også taget kontakt til Frans Nielsen, men mandag eftermiddag er der stadig ikke indløbet svar fra New York.

- Vi har endnu ikke hørt noget, siger landsholdets presseansvarlige, Claus Fonnesbech.

Det må dog anses for tvivlsomt, om den 32-årige centerspiller dukker op i Moskva.

Nielsen har kontraktudløb med New York Islanders til sommer, og det er fortsat uafklaret, hvad der skal ske efter sommerferien.

Skulle det lykkes at hente Frans Nielsen til Moskva, vil det dog være en stor forstærkning af det danske landshold, der øjner mulighed for at spille sig i kvartfinalen.

Det er kun sket én gang i VM-historien, nemlig i 2010 hvor Frans Nielsen var en af holdets mest markante spillere i turneringen i Tyskland.

Der er fortsat to åbne pladser til markspillere i den danske VM-trup, hvor både Mikkel Aagaard og Mathias From er på standby.

2 kommentarer
Vis kommentarer