Lars Eller bliver Danmarks tredje NHL-spiller ved VM

Lars Eller har meldt sig landsholdsklar og skal til VM for første gang siden 2012

Montreal Canadiens-profilen Lars Eller har meldt sig klar til VM for Danmark. (Foto: AP)
Montreal Canadiens-profilen Lars Eller har meldt sig klar til VM for Danmark. (Foto: AP)

Først gav Nikolaj Ehlers tilsagn. Så fulgte Jannik Hansen trop. Og mandag aften har Lars Eller sørget for et dansk NHL-hattrick ved ishockey-VM i næste måned.

Forwarden fra Montreal Canadiens har fået grønt lys til at deltage, efter at den traditionsrige klub ikke kom med i slutspillet i den nordamerikanske liga.

- Jeg synes, at det ser rigtig spændende ud. Jo flere spillere med NHL‐erfaring og spidskompetence fra den liga, som vi kan få med, jo bedre er det for landsholdet.

- Jeg kommer med en stor lyst til at spille sammen med de andre gutter, siger Lars Eller i en pressemeddelelse fra Danmarks Ishockey Union.

Jannik Hansen har igen meldt sig klar til at tørne ud for Danmark under en VM-slutrunde. (Arkivfoto: Jan Korsgaard) Ishockey Kæmpe VM-gave til Danmark: NHL-stjerne melder sig klar

Eller spillede senest på det danske landshold ved VM i Stockholm i 2012, men selv om det var før, Jan Karlsson blev dansk landstræner, kender de to alligevel hinanden fra svensk ishockey.

Det bliver rigtigt interessant at få lov at arbejde med Lars igen - senest vi havde den mulighed, var jo da vi begge var i Frölunda.

- Med Lars får vi en centerspiller i høj klasse som sæson efter sæson har holdt et højt point snit i verdens bedste ishockeyliga, siger Jan Karlsson.

Lars Eller endte på 13 mål og 13 assister i 79 kampe for den canadiske storklub, der havde en skuffende sæson.

Steffan Lassen og Mads Bødker støder til VM-truppen. (Foto: Jan Korsgaard/Polfoto) Ishockey Ishockeyherrer forstærkes med rutinerede kræfter før VM

0 kommentarer
Vis kommentarer