Lars Eller bomber Montreal mod NHL-slutspil

Lars Eller stod for et af målene, da Montreal besejrede Florida og kvalificerede sig til playoff-kampene

Lars Eller er i færd med en fornem sæson i NHL. (Foto: AP)
Lars Eller er i færd med en fornem sæson i NHL. (Foto: AP)

Lørdag aften kvalificerede Anaheim Ducks med Frederik Andersen sig til NHL-playoff, og natten til søndag er endnu en dansk ishockeyprofil blevet klar til det prestigefyldte, nordamerikanske slutspil.

Lars Eller og Montreal Canadiens vandt hjemme i Bell Center en overtidssejr på 3-2 over Florida Panthers, og dermed er den canadiske traditionsklub med matematisk sikkerhed blandt de 16 hold i playoff, selv om der endnu resterer seks runder i grundspillet.

Se også: NHL-danskere på slutspilskurs trods nederlag

Eller spillede center i tredjekæden og åbnede scoringen i første periode, sekunder efter at Florida var blevet fuldtallig efter en udvisning.

Målmand Roberto Luongo parerede et slagskud, men pucken strøg lige ud til den 25-årige dansker, der tordnede riposten i nettet.

Florida kom godt igen i anden periode og fik både udlignet og bragt sig i spidsen, inden Alex Galchenyuk udlignede til 2-2.

Der blev ikke scoret i tredje periode, og så skulle det hele afgøres i overtiden, hvor Max Pacioretty lavede det gyldne mål, der sikrede Montreal pladsen i slutspillet.

- Det er der, vi gerne vil være. Vi er glade, men vi er ikke tilfredse, siger Lars Eller til nhl.com.

Se også: Anaheim-træner vil ikke love Frederik Andersen noget

Målet var hans 12. i denne sæson, og dermed tangerede han sidste års facit. Eller og Frederik Andersen får følgeskab af flere landsmænd i slutspillet.

Trods sløj form kommer New York Islanders og Frans Nielsen efter alt at dømme videre, og det samme kan man forvente af Jannik Hansen og Vancouver Canucks. Grundspillet slutter 11. april.

Nyd en perlerække af ugens bedste NHL-aktioner her:

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere