Lars Eller efter sejr: Måske min bedste slutspilskamp

Washington Capitals-spilleren glæder sig over, at han scorede og fik meget spilletid i den anden finalekamp

Lars Eller var med en scoring og to assister i centrum, da Washington Capitals natten til torsdag dansk tid for første gang i klubbens historie vandt en finalekamp i NHL.

Med 3-2-sejren på udebane over Vegas Golden Knights udlignede Washington til 1-1 i kampe i finaleserien, der strækker sig over maksimalt syv kampe.

29-årige Lars Eller glæder sig over sin præstation.

- Det er nok en af mine bedste slutspilskampe. Det er måske den bedste, jeg har spillet. Jeg havde en god aften. Jeg havde en rigtig god aften, siger Lars Eller til TV2 Sport.

Han fik en større rolle på holdet end ventet, fordi Washington-stjernen Evgeny Kuznetsov måtte forlade isen med en håndskade i første periode.

- Da Kuznetsov gik ned, fik jeg pludselig en del flere minutter, specielt i anden periode, hvor jeg også var lidt brugt. Men det er det, man vil som spiller. Man vil jo ikke sidde på bænken for længe i en Stanley Cup-finale, siger Lars Eller.

Washington Capitals tabte den første kamp med 4-6 på udebane til Vegas Golden Knights.

Washington har fordel af hjemmebane i de næste to kampe. Den næste kamp bliver spillet natten til søndag dansk tid.

Lars Ellers klub står i sin anden finale om Stanley Cup-trofæet.

I 1998 tabte holdet 0-4 i kampe til Detroit Red Wings.

Lars Eller var her, der og alle vegne i kampen mod Vegas Golden Knights. Foto: AP Ishockey Forrygende Lars Eller tog hovedrollen i NHL-finalen

Under vm-slutrunden i ishockey benyttede intet mindre end 44.856 gæster Airbnb i både København og i Herning. Foto: Jens Dresling Ishockey Almindelige danskere tjente kassen på at leje ud til ishockey-fans

Jacob Rasmussen jubler over en scoring i straffesparkskonkurrencen. Siden endte Rosenborg med at vinde kampen. Foto: All Over Press Skandinavien Danske Jacob i sært pokaldrama - målene væltede ind

0 kommentarer
Vis kommentarer