Annonce:
Annonce:

Lars Ellers Montreal får tæsk i egen hule

Lars Eller og Montreal kunne have sendt Ottawa på sommerferie i NHL. I stedet vandt gæsterne i Montreal

Lars Ellers Montreal tabte i nat (Foto: AP)
Lars Ellers Montreal tabte i nat (Foto: AP)
Annonce:
Følg Ishockey

Den danske ishockeyspiller Lars Eller og hans Montreal Canadiens kan pludselig mærke isen smelte under sig i NHL-slutspillets første runde.

Natten til lørdag tabte Montreal hjemme med 1-5 til rivalerne fra Ottawa i en kamp, som ellers med Montreal-sejr havde sendt gæsterne på sommerferie.

Montreal, der har været et af NHL's bedste hold gennem grundspillet, havde vundet de to holds første tre kampe, men Ottawa reddede livet med en sejr på 1-0 i den fjerde hjemme i Ottawa.

Efter NHL-triumf: Dansk ishockey-stjerne misser VM

Fredag kunne Montreal så hjemme i Bell Center have afgjort runden, men gæsterne scorede to gange i første periode og en gang i anden uden modsvar fra Lars Eller og holdkammeraterne.

Lars Eller havde til gengæld en stav med i Montreals reduceringsmål af Tom Gilbert kort inde i tredje periode.

Montreal fører nu 3-2 i kampe inden sjette kamp i Ottawa søndag.

Annonce:

Danmark holder VM-pladser åbne til NHL-profiler

Til den kamp skal Montreal helst have fundet en løsning på sit haltende powerplay-spil. Montreal har spillet i overtid i alt 19 gange i de foregående fem kampe mod Ottawa, men har kun scoret én gang.

Efter kampen antydede Ottawa-lejren, at presset nu er skiftet over på Montreal-spillernes skuldre. Det er Lars Eller dog ikke enig i.

- Nej, det mener jeg ikke. Det er stadig dem, som skal vinde for at holde denne serie kørende, siger Lars Eller til NHL's hjemmeside.

Vinderne af ligaens grundspil, New York Rangers, sikrede sig natten til lørdag adgang til anden runde ved at besejre Pittsburgh med 2-1. Rangers vandt serien mod Pittsburgh med 4-1 i kampe.

New York Rangers skal i næste runde møde vinderen af opgøret mellem Washington og Frans Nielsens New York Islanders. Her fører Washington 3-2 inden sjette kamp lørdag.

Tidligere i april blev Eller matchvinder i overtiden:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: