Annonce:
Annonce:

Lunken dansk VM-placering: Vi har fået som fortjent

Danmark slutter som nr. 11 ved VM efter straffe-nederlag til Slovakiet – fortjent, mener kaptajn Peter Regin

Kaptajn Peter Regin mener, at danskerne har fået det, de har fortjent i denne VM-turnering. Foto: Joe Klamar/AFP/Ritzau Scanpix
Kaptajn Peter Regin mener, at danskerne har fået det, de har fortjent i denne VM-turnering. Foto: Joe Klamar/AFP/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Ishockey

KOSICE (Ekstra Bladet): Når det uudtalte mål for en VM-turnering er en kvartfinale, er en kamp om 11.- og 12.pladsen ikke det fedeste at slutte af på.

Det var lidt følelsen blandt de danske ishockeyspillere, der tirsdag trods nederlag efter overtid og straffeslagskonkurrence mod Slovakiet kom forbi Norge og endte som nummer VM’s nummer 11.

Status på turneringen blev to sejre og så 2-1-nederlaget, der i alt udløser seks point. En fortjent høst, måtte kaptajn Peter Regin konkludere efter kampen.

- På en eller anden måde har vi fået det, vi har fortjent. Vi har ikke haft heldet, men vi har heller ikke fortjent heldet i og med, at vi ikke har spillet helt på det niveau, hvor man nogle gange får de der muligheder, konstaterede han.

Annonce:

Godkendt VM
Den vurdering køber Jesper Jensen Aabo, der også peger på, at marginalerne ikke var med danskerne i de afgørende øjeblikke – som i 2-1-nederlaget til Tyskland.

- Jeg synes, at det er et godkendt VM. Havde vi 'bare' vundet den kamp mod Tyskland i starten, havde det været sjovere. Men det er de tætte kampe, der afgør det hele.

- Vi er en lille nation, men med et godt hold. Det står og tipper med de små marginaler mod Tyskland og Slovakiet. Havde vi haft lidt mere held og været mere kyniske i powerplay, så havde fokus været en kvartfinale, sagde den danske Jokerit-back.

Dramatisk VM-punktum: Danmark i straffe-gyser

Danmark i nyt straffe-drama: Her er karaktererne

Gigantisk VM-chok: Redder livet i vanvittigt comeback

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: