Nærmer sig semifinale efter danskerscoring

Washington Capitals vandt 6-3 over Pittsburgh Penguins og er blot én sejr fra avancement i NHL-slutspillet

Lars Eller scorede i nat og er nu tættere på den endelige triumf. Foto: DON WRIGHT/Ritzau Scnapix
Lars Eller scorede i nat og er nu tættere på den endelige triumf. Foto: DON WRIGHT/Ritzau Scnapix

Danske Lars Eller lukkede og slukkede med en scoring i tomt mål, da Washington Capitals natten til søndag dansk tid spillede sig et skridt nærmere konferencefinalen i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Med en sejr på 6-3 hjemme over Pittsburgh Penguins bragte Capitals sig foran med 3-2 i kampe i anden runde af NHL's slutspil.

Der spilles bedst af syv kampe, og Capitals er dermed blot en enkelt sejr fra avancement til, hvad der svarer til semifinalen i NHL.

Pittsburgh Penguins har vundet NHL-mesterskabet de seneste to sæsoner.

I nattens opgør var de forsvarende mestre foran med både 1-0 og 3-2. Men værterne fra Washington sikrede sig sejren med fire mål i tredje periode.

Mod slutningen af opgøret erstattede Pittsburgh sin målmand med en ekstra angriber. Satsningen lykkedes dog ikke, og Washington sendte to gange pucken i det tomme mål til 5-3 og 6-3.

Lars Eller stod for kampens sidste scoring.

Næste opgør spilles natten til tirsdag dansk tid i Pittsburgh.

Winnipeg Jets med Nikolaj Ehlers på isen hentede også en sejr natten til søndag, da Nashville Predators på udebane blev slået 6-2.

Ehlers blev noteret for to assister i storsejren, der bringer Winnipeg foran med 3-2 i bedst-af-syv-serien. Dermed kan Ehlers og holdkammeraterne spille sig videre i NHL-slutspillet med en sejr på egen is på tirsdag.

Mathias Bau måtte udgå fra kampen mod USA. Men landstræneren nøler stadig med at indskrive erstatninger i VM-truppen. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix Ishockey Trods flere skader til Danmark: Iskold landstræner afventer

0 kommentarer
Vis kommentarer