NHL-dansker har tabt ni kilo: Tør ikke spå om comeback

Ishockeyspilleren Mikkel Bødker mærker fremgang, efter han akut blev opereret for en ødelagt milt

Den danske ishockeyprofil Mikkel Bødker er i bedring, efter han 18. januar måtte lade sig lynoperere grundet en ødelagt milt.

- Jeg mærker små forbedringer hver dag. Folk spørger mig hele tiden, hvordan det går. Men det svære er, at jeg ikke kan forklare, hvordan jeg har det, men jeg mærker dog en lille fremgang for hver dag, siger Mikkel Bødker til sin klub Arizona Coyotes' hjemmeside.

Det var i forbindelse med en kamp i Winnipeg, at Bødker fik det dårligt, og undersøgelser viste, at han havde ødelagt milten og havde indre blødninger.

Selv om han havde fået sprængt milten, spillede Mikkel Bødker videre i lang tid, inden han dog lod sig undersøge. En god ide, da han besvimede ved ankomsten til hospitalet. (Foto: AP/Hannah Foslien) Ishockey Bødker efter operationen: Det kunne være gået helt galt

Mikkel Bødker er ved at komme sig over sin ødelagte milt og efterfølgende operation. (Foto: AP) Ishockey Dansk NHL-stjerne efter nødoperation: Godt jeg lyttede

Efterfølgende tilbragte ham fem dage på hospitalet og yderligere fem dage hos en ven, inden han var klar til tage tilbage til Arizona. Han har i øvrigt tabt ni kilo efter operationen.

- Det vigtigste er, at jeg er så rask som muligt efter operationen, og at jeg fortsat får det bedre.

Hvornår han er klar til gøre comeback på isen, tør han ikke spå om.

- Det bliver en lang proces. Vi har læger af høj kaliber her, og det vigtigste bliver at lytte til dem og være sikker på at gøre det rigtige, siger Bødker.

Med 14 mål og 14 assister har han været en vigtig brik i denne sæson hos Arizona Coyotes, der befinder sig i bunden af Western Conference.

Lørdag tabte holdet 1-3 på hjemmebane til Detroit Red Wings.

0 kommentarer
Vis kommentarer