NHL-dansker starter 2016 med kritisabelt slagsmål

Lars Eller tiltrak sig opmærksomhed, da han mod slutningen af Winter Classic-opgøret mod Boston Bruins røg i infight med en modstander

Det er sjældent, man oplever, at de danske NHL-spillere er involveret i slagsmål på isen.

Men nytårsdag skete det alligevel, da Lars Eller udvekslede knytnæver med Boston Bruins' Jimmy Hayes i en kamp, som danskerens hold Montreal Canadiens vandt sikkert med 5-1.

Det var i slutningen af kampen, af de to spillere kom op at toppes. I starten lignede det ikke en episode, der ville udvikle sig til et slagsmål - især da Lars Eller ikke er en type, der normalt ender i fysisk klammeri med en modstander.

Se også: Danmark 44 sekunder fra kæmpe VM-sensation

Men Bruins' Jimmy Hayes ville det anderledes. Hayes, der nok også var ret frustreret på grund af det store nederlag, smed handskerne og sendte flere slag afsted mod danskeren, der havde mere travlt med at forsvare sig selv end at give igen.

Hele episoden endte med, at de to spillere blev sendt i skammekrogen og ikke fik lov til at være med i de sidste minutter af Winter Classic-opgøret.

NHL-fans er normalt vant til at se slagsmål på isen, men de var bestemt ikke imponerede over fejden mellem Eller og Hayes.

Fansene kritiserede Hayes for at vælge at slås med danskeren, der slet ikke er den normale 'bad guy' på isen. Og danskeren slap heller ikke for kritik, da flere mente, at han ikke gav sig nok i slåskampen på trods af, at han havde havde medgivet at deltage.

Du kan læse nogle af reaktionerne fra NHL-tilhængerne herunder og se slagsmålet i videoen øverst i artiklen:

- Blev Lars Eller straffet på grund af, at han blev tæsket flere gange i ansigtet?

- Lars Eller er en kylling. Han vil ikke engang smide handskerne, når han bliver tæsket af modstanderen.

- Jimmy Hayes må føle sig som den hårde fyr, når han vælger at slås med Lars Eller... Kæmpe taber.

- Lars Eller? Du vil gerne vise, at du er hård, og så beslutter du dig for at starte en slåskamp med Lars Eller?

10 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere