NHL: Frederik Andersen storspillede i Ducks-sejr

Anaheim Ducks vandt 3-2 over Boston Bruins, og den danske målmand blev kåret til kampens bedste spiller

Frederik Andersen blev kåret til kampens bedste. (Foto: AP)
Frederik Andersen blev kåret til kampens bedste. (Foto: AP)

Med 32 redninger fra 34 forsøg var den danske ishockeymålmand Frederik Andersen en vigtig brik for Anaheim Ducks, som natten til tirsdag dansk tid vandt 3-2 hjemme over Boston Bruins i NHL.

Frederik Andersen blev efterfølgende kåret til kampens bedste spiller.

Anaheim Ducks topper i øjeblikket Pacific Division, og holdet er på tredjepladsen af alle hold i hele NHL.

Frederik Andersen var chanceløs, da han og Anaheim Ducks blev banket af San José Sharks i NHL lørdag nat. (Foto: AP/Alex Gallardo) Ishockey TV: NHL-Andersen bidt midt over af hajerne

En danskerscoring blev det til, da Arizona Coyotes sejrede med 5-2 ude over Edmonton Oilers. Mikkel Bødker scorede til 4-1 i anden periode, og han blev desuden noteret for en assist ved 3-1-målet i samme periode. Bødker blev kåret til kampens næstbedste spiller.

Her bliver Frederik Andersen skudt i sænk:

Arizona Coyotes ligger nummer seks og dermed næstsidst i Pacific Division. I den samlede NHL-tabel er Bødkers hold blot nummer 23 af 30 hold.

Hos Montreal Canadiens kunne en tredje dansker Lars Eller også glæde sig over en sejr, da han sammen med holdkammeraterne vandt 4-3 ude over Colorado Avalanche.

(Foto: AP) Ishockey TV: Vanvittig redning fra Frederik Andersen i NHL

Lars Eller scorede ikke selv, men han blev noteret for en vigtig assist i forbindelse med Montreal Canadiens' 3-3-scoring i anden periode.

Montreal Canadiens er ligesom Ducks også godt kørende i NHL. Holdet er på andenpladsen i Atlantic Division og på andenpladsen i hele NHL.

  Ishockey Vilde Frans tangerer NHL-rekord

Ishockey Vilde Frans tangerer NHL-rekord Viktor Tikhonov deltog flere gange i veterankampe som træner for gamle spillere. Spilleren til højre er den gamle back-kæmpe Alexei Kasatonov, der som en af de eneste efterfølgende har bakket Tikhonov op. (Foto: AP/Ivan Sekretarev) Ishockey Legendarisk ishockey-diktator død

Se Frederik Andersen hive super-redning op i tv-klippet øverst i artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer