Nikolaj Ehlers fortsætter pointstime i NHL

For fjerde NHL-kamp i træk kom Nikolaj Ehlers på pointtavlen, da Winnipeg tabte til Dallas i NHL

Nikolaj Ehlers har gang i en god sæson i NHL, og i går kom han for fjerde gang i træk på pouinttavlen. Foto: Ronald Martinez/Ritzau Scanpix
Nikolaj Ehlers har gang i en god sæson i NHL, og i går kom han for fjerde gang i træk på pouinttavlen. Foto: Ronald Martinez/Ritzau Scanpix

Den danske ishockeyforward Nikolaj Ehlers har gang i en habil sæson i NHL.

Natten til fredag dansk tid kom nordjyden på pointtavlen for fjerde kamp i træk, da han sammen med Winnipeg Jets var på besøg hos Dallas Stars.

Desværre for Ehlers og Winnipeg blev kampen tabt 2-3 efter forlænget spilletid.

Inden kampens sidste periode var Winnipeg nede med 0-2, men danskeren var med til at bringe spænding tilbage i opgøret. Han havde næstsidste stav på 1-2-målet, som blev scoret af Blake Wheeler. Assisten var Ehlers' tiende i sæsonen.

45 sekunder før tid udlignede Winnipeg, men måtte altså alligevel skøjte fra banen som tabere.

I alt står Nikolaj Ehlers noteret for 23 point i 29 kampe i denne sæson i verdens formentlig stærkeste ishockeyliga.

Også Oliver Bjorkstrand var i aktion natten til fredag, og da han sammen med holdkammeraterne hos Columbus Blue Jackets måtte se sig slået med 2-3 af New York Rangers.

Bjorkstrand blev ifølge nhl.com noteret for hele ti skudforsøg og var dermed den klart mest flittige til at skyde på mål i kampen. Danskeren skød dog med løst krudt og kom ikke på måltavlen.

Så galt kan det gå: Danmark risikerer historisk nedtur
Storklub i frit fald: Dårligste stime i 42 år
Bizar situation: Dansk medalje-show