Ny trend: Svenskere kopierer Brøndby-numser

I Sverige har både ishockey-spillere og en floorball-spiller kopieret Brøndby-kvindernes bare sejrsnumser

De svenske kvinder har i denne uge kunnet glæde sig over flere mandlige sportsfolk, der har blottet numser - en trend som Brøndbys fodboldkvinder startede til stor forargelse i Sverige (Foto: AP)
De svenske kvinder har i denne uge kunnet glæde sig over flere mandlige sportsfolk, der har blottet numser - en trend som Brøndbys fodboldkvinder startede til stor forargelse i Sverige (Foto: AP)

Tilbage i november 2014 gik Brøndbys fodboldkvinder verden rundt, da de efter sejr i Champions League også vandt den hjemlige topkamp mod Fortuna.

Dengang vakte numserne meget vrede i Sverige, hvor der blev påpeget, at det var kvindeundertrykkende.

Nu har svenske sportsfolk inden for både ishockey og floorball inden for samme uge valgt at kopiere Brøndby-pigernes numsejubel, og denne gang er der tale om mænd..

- Davos siger godnat, og det gør vi også, skrev Västra Frölundas forward Robin Figren og holdkammeraterne Mats Rosseli Olsen og Sebastian Stålberg på Twitter efter 5-0-sejren mod schweiziske Davos i ishockeyens Champions League.

Teksten var ledsaget af et foto, hvor de tre lå sammen i en dobbeltseng på hotellet med røven bar.

Billedet blev imidlertid hurtigt fjernet, men Blick nåede at opsnappe det.

Blick nåede at fange de svenske ishockey-numser på Twitter, inden de blev slettet (Foto: Screenshot)
Blick nåede at fange de svenske ishockey-numser på Twitter, inden de blev slettet (Foto: Screenshot)
 

- Vi troede, at billedet var sjovt. Det var det hele, men andre fandt det ikke så sjovt, og derfor er det fjernet igen, siger Figren til det schweiziske medie Blick.

Robin Figren har mere end 18.000 følgere på Twitter, hvor han er meget aktiv. Nu ligger der dog mere uskyldige billeder af ishockey-spilleren, der står på ski i den nye sne.

Cristiano Ronaldo er på forsiden af magasinet GQ sammen med Alessandra Ambrosio - se billedet længere nede i teksten (Foto: AP) Spansk fodbold Cristiano Ronaldo poserer med topløs model

Antonio Cromartie med nummer 31 har fire gange været i Pro Bowl, men nu har han leveret en endnu større præstation - han skal være far til barn nummer 11 og 12, selvom han er blevet steriliseret (Foto: AP) NFL Steriliseret NFL-stjerne får barn nummer 11 og 12

Også i floorball, der i danske skoler kaldes hockey, men i Sverige kaldes Innebandy har man i denne uge oplevet trang til at vise numsen.

Dalen-spilleren Lukas Harnesk havde ikke scoret et eneste mål i denne sæson i den svenske Superliga, men i 10-3-sejren mod Granlo fik han endelig lov at juble, da han scorede til 8-3, og det fejrede han med et noget uventet foto.

- Halve sæsonen var gået, og jeg havde kun haft et skud på mål, så chancen for at jeg skulle score blev mindre og mindre, og så sagde jeg til vennerne, at scorer jeg, så lægger jeg billedet op, siger Harnesk ifølge Aftonbladet.

På billedet ser man en nøgen Harnesk liggende på gulvet med holdkammeraten Fredrik Edholm i forgrunden.

Den målglade floorball-spiller har fået tips fra sin kæreste Camilla Lundin til billedet.

- Jeg ville bare lægge det ud, men hun sagde, at jeg måtte sløre lidt omkring numsen, så nu er al fokus på Edholms ansigt, siger Harnesk.

Sådan her så det ud, da Brøndbys kvinder i november 2014 fejrede sejren med det første numsebillede.

- Kampene mod Fortuna er de fedeste i ligaen. Det er dem, som vi altid kæmper om mesterskabet med, så de kampe er ekstra fede at vinde, og så blev vi revet lidt med af stemningen efter sejren, sagde Theresa Nielsen til Ekstra Bladet.

- Vi griner lidt af af det. Vi kæmper lidt for opmærksomheden, så det er sjovt, at der ikke skal mere til, lød det fra Brøndby-spilleren.

I juni 2015 kom Brøndby-pigerne igen med et numse-foto, der dog senere blev fjernet. Det kan dog stadig findes på Twitter.

Barcelona afslører, at Luis Suárez slet ikke var deres førstevalg - der var en anden angriber, de hellere ville have (Foto: AP) Spansk fodbold Barcelona ville købe i City: Vi ønskede slet ikke Suárez

Premier League Hyldes for målfest: Eriksen skaber overskrifter

Brøndbys sidste numsefoto blev fjernet, men de bare bryster er der stadig video af - se Tanja her:

Og tilbage i 2007 viste også AaB-fan bryster for Brøndby:

8 kommentarer
Vis kommentarer