Oliver Bjorkstrand netter igen i NHL-sejr

Oliver Bjorkstrand scorede sit fjerde mål for Columbus Blue Jackets i den nordamerikanske ishockeyliga NHL

Bjorkstrand kom på tavlen, da Columbus Blue Jackets vandt igen. (Foto: AP)
Bjorkstrand kom på tavlen, da Columbus Blue Jackets vandt igen. (Foto: AP)

En bedre start i NHL kunne ishockeyspiller Oliver Bjorkstrand næsten ikke have drømt om. Det er blevet til fire mål og tre assists i den bedste nordamerikanske ishockeyliga, NHL.

Bjorkstrand var på pletten igen natten til torsdag dansk tid, da danskeren med en hurtig og lidt heldig afslutning i tredje periode scorede til 3-1 for Columbus Blue Jackets, som vandt 5-1 ude over Toronto Maple Leafs.

Tidligere i kampen erobrede 20-årige Bjorkstrand pucken midt på banen og stod for den assist, der førte til 1-1-udligningen ved Brandon Saad.

Siden Bjorkstrand fik debut i NHL for tre uger siden, har han spillet 11 kampe, og det er gået over al forventning. Højrewingen kan måske komme i spil til ishockey-VM, fordi Columbus ikke kan nå i slutspillet.

Lars Eller har fået ok til at stille op til VM (Foto: AP) Ishockey God nyhed: Dansk stjerne får fri til VM

Meldingen fra Columbus er dog, at Bjorkstrand sendes ned på AHL-holdet Lake Erie Monsters efter grundspillet i NHL.

Hvis Lake Erie ryger ud i første runde af AHL-slutspillet, er han VM-aktuel for Danmark. Der er også en lille mulighed for, at Columbus sender det danske talent direkte til VM for at udvikle ham til næste sæson i NHL.

Bjorkstrand blev valgt som spiller nummer 89 af Columbus i tredje runde af den såkaldte draft i 2013.

Han er søn af den amerikanske tidligere Herning-spiller og -træner Todd Bjorkstrand, der opnåede næsten 1200 point i sin tid som spiller i den danske liga.

Frans Nielsen er slutspilsklar i NHL. (Foto: AP) Ishockey Frans Nielsen sikrer plads i NHL-slutspil

Nikolaj Ehlers var på pletten med sin assist nr. 20 og 21, da Winnipeg Jets slog Minnesota Wild 5-1. (Foto: AP/John Woods) Ishockey Sprudlende Ehlers hjælper Bødker mod NHL-slutspil

0 kommentarer
Vis kommentarer