Oliver og Columbus i eminent comeback

Oliver Bjorkstrand kan fejre Columbus Blue Jackets' sejr mod Tampa Bay Lightning i første kamp i slutspillet

Blue Jackets-spillerne jubler i sejren natten til torsdag. Foto: Mike Carlson/Getty Images/AFP/Ritzau Scanpix
Blue Jackets-spillerne jubler i sejren natten til torsdag. Foto: Mike Carlson/Getty Images/AFP/Ritzau Scanpix

I et comeback af en anden verden vendte Oliver Bjorkstrands Columbus Blue Jackets 0-3 til 4-3 i en hæsblæsende første kamp af slutspillet i NHL mod favoritterne Tampa Bay Lightning.

Det så ellers sort ud på isen for Bjorkstrands hold, da Blue Jackets efter første periode var bagud 0-3 på hjemmebanen, Nationwide Arena, i Columbus.

Men med en scoring i anden og hele tre scoringer i tredje periode fuldendte Blue Jackets det vilde comeback.

Blue Jackets’ 24-årige back Seth Jones stod for sejrsmålet med under seks minutter tilbage af kampen.

Tampa Bay Lightning sluttede grundspillet som det førende hold i hele NHL.

Florida-holdet var så suverænt, at det tangerede rekorden for flest sejre i grundspillet fra 1995 sat af Detroit Red Wings.

Derfor virkede det naturligt, da Alex Killorn, Anthony Cirelli og Yanni Gourde på 13 minutter sendte Lightning i front med 3-0 i første periode.

Blue Jackets’ Nick Foligno reducerede til 1-3 i anden periode, og i tredje periode tog det fart.

Efter syv minutter reducerede David Savard, og fire minutter senere kom den forløsende udligning fra Josh Anderson, inden Seth Jones vandt kampen for Blue Jackets.

Oliver Bjorkstrand fik 15 minutter på isen, men kunne ikke følge op på sin vilde målform med ni scoringer i sine nu seneste 11 kampe.

I slutspillet spiller holdene bedst af syv kampe. Næste kamp skal spilles på Amalie Arena i Tampa i Florida.

Ud over Bjorkstrand er den danske NHL-målmand Frederik Andersen, der huserer i Toronto Maple Leafs, Washington Capitals' Lars Eller og Nikolaj Ehlers i Winnipeg Jets med i slutspillet.

Nikolaj Ehlers tabte i Winnipeg Jets' første slutspilskamp mod St. Louis Blues med 1-2. Ehlers fik 13 minutter på isen.

Se også: Klar besked efter marathon-gyser: - Bare rolig

Se også: Verdens bedste comeback? Hun gør det umulige

Se også: Legende stopper ud af det blå

Se også: Blume frygtede for sit liv: 'Skal jeg dø?'

Landingen går helt skævt for den 22-årige gymnast. Grab: Auburn University Anden sport - 8. apr. 2019 - kl. 22:39 Frygtelige billeder: Gymnast brækker begge ben

Et gult kort til en keeper kan være guld værd. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Henrik afslører hul i systemet: Sådan scorer du kassen på gule kort

Fodboldspionage er helt alimindeligt uden for England ifølge City-træner Pep Guardiola. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil AGF er ikke de første: Fire store spionskandaler

Nu er det alvor. Igen. Den tidligere racerkører Jason Watt risikerer at blive afhængig af andres hjælp resten af livet. Hans tilstand er så alvorlig, at han er mindre optimistisk i dag end efter den ulykke, der berøvede ham førligheden for 20 år siden. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Jasons nye mareridt: - Det vil være en katastrofal ændring i mit liv

0 kommentarer
Vis kommentarer