Overlever chokstart og vinder

Efter ni sekunder var Herning bagud, men midtjyderne vendte det hele på hovedet med to stærke perioder

Mathias Bau scorede det ene af Herning Blue Fox' mål i sejren over Herlev Eagles. (Arkivfoto) Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Mathias Bau scorede det ene af Herning Blue Fox' mål i sejren over Herlev Eagles. (Arkivfoto) Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Ishockeyspillerne fra Herning Blue Fox fik en forfærdelig indledning på kampen, da klubben onsdag besøgte Herlev Eagles i Metal Ligaen.

Allerede efter ni sekunder lå pucken i Herning-målet, og så måtte gæsterne for alvor i arbejdstøjet på isen i Herlev.

Det lykkedes midtjyderne at vende opgøret på hovedet, og det endte med en 5-2-sejr. Det betyder, at Herning holder fast i sin førsteplads. Herlev indtager syvendepladsen.

Den første scoring kom, inden gæsterne havde nået at se sig om. Alexander Lindqvist-Hansen var på pletten og bragte Herlev i front.

Det indledte en underholdende første periode, hvor Jarkko Malinen først udlignede til 1-1, inden Luis Blak Olsen igen bragte Herlev foran.

Men så gik det i stå for Herlev. Fire minutter inde i anden periode scorede Mads Christensen til 2-2, og efter 13 minutter scorede Jarkko Malinen sit andet mål i opgøret, da han gjorde det til 3-2 i Herning-favør.

I fjerde periode havde Herning to gyldne minutter, hvor Morten Poulsen og Mathias Bau slog de afgørende søm i Herlev-kisten.

I onsdagens anden kamp fik vi en lille overraskelse, da bundproppen Rødovre Mighty Bulls slog Esbjerg Energy med 3-1. Det ændrer dog ikke på, at Rødovre er sidst i tabellen.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde